Foto ⟩ Populārā aktrise Regīna Devīte TV šovā piedzīvo pamatīgas vizuālās pārvērtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā un skatītāju iemīļotā TV3 seriāla “Ugunsgrēks” aktrise Regīna Devīte (Zentas lomas atveidotāja), atkal uzmirdz TV ekrānos, piedaloties modes un pārvērtību raidījumā “Stilistu Kaujas”. Pārvērtības Regīna Devīte piedzīvoja jau jaunākajā šova epizodē.

Pārvērtību raidījumā "Stilistu kaujas" modes ekspertu – Aleksandra Pavlova, Lauras Valutas un Daces Krieviņas – Bahmanes pavasara pārvērtībām ļāvās sabiedrībā populārā un iemīļotā aktrise Regīna Devīte. Regīnu šovam ir pieteicis viņas kolēģis - pasākumu vadītājs Māris Krastiņš, ar kuru kopā ir aizvadīti vairāki pasākumi!

Šoreiz ekspertu uzdevums bija sapost Regīnu pavasara pastaigai, jo arī šajā laikā, kad jāievēro stingri distancēšanās nosacījumi un vienīgā izklaide ir pastaiga dabā, aktrisei gribas izskatīties stilīgi un moderni.

Regīna Devīte par dalību šovā: “Piedalīšanās “Stilistu kaujās” bija patīkams piedzīvojums, jo tās ir kā pieaugušu meiteņu rotaļas. Burvīgi stilisti, kuri uzdevumam piegāja profesionāli un katrs ar savu “odziņu”, turklāt sievietēm taču patīk, ka ar viņām čubinās. Šajā nebūt vieglajā posmā valstī, šis bija ļoti košs un priecīgs notikums”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu