Māra Upmane-Holšteine atklāj vienu lietu, par ko priecājas krīzes laikā: Kāds mūs ir pasargājis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Astro'n'out" līdere Māra Upmane-Holšteine ar vīru un bērniem aptuveni gadu par mājām sauc Dārzciemu. Sarunā ar "Vakara Ziņām" Māra atklāj, kāpēc Covid-19 krīzes laiks ir viņiem pateicīgāks tagad, nevis pirms gada.

"Cik labi, ka šī situācija [ar Covid-19] ir šogad, nevis pagājušajā gadā, kad nebijām pārcēlušies uz jauno dzīvesvietu. Tad būtu bijis ārkārtīgi grūti izturēt divās istabās, četrās sienās. Kāds mūs ir pasargājis šajā ziņā," žurnālam atzīst Māra.

Atgādinām, ka Māra ar vīru, mūziķi Goran Gora pirms vairākiem gadiem iegādājās māju Dārzciemā, tomēr remonts nevirzījās tik ātri kā gribētos.

Tikai pērnvasar ģimene pārcēlās no dzīvokļa Maskavas forštatē uz jauno māju ar dārzu.

Arī vietnē "Instagram" Māra paudusi savas sajūtas par notiekošo: "Mūsu palodze auklē Goran Gora mazdārziņu ar kabačiem, Ronjas leļļu māju, lai mazā māsa nevar aizsniegt, un pie pavasara tikko nomazgātajiem logiem meita sēžot sprieda par to, cik liela ir pasaule. Bet es, esot tik daudz mājās, esmu pārsteigti secinājusi, ka mans mikrokosmoss ir negaidīti piepildošs. Daudz domājam par to, ko nozīmē, ka mums ir doti bērni, un ko pa īstam nozīmē “būt kopā”. Mācāmies viens otru un sevi kā reti kad iepriekš sanācis. Un radošajā sfērā uztveru, ka šis ir laiks dziļai ieelpai, pirms atkal ar jaunu enerģiju dot uz āru! P.S. Jumts uz maiņām brīžiem arī visiem brauc, bet to uztveru kā normālu, neizbēgamu blakni un pieminu vairāk pieklājības pēc."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu