Temperatūras mērīšana un reģistrēšanās lidojumiem internetā. "Ryanair" izziņo jaunus noteikumus pasažieriem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" publiskojusi video par to, kādi noteikumi pasažieriem jāievēro, lai samazinātu Covid-19 izplatīšanās iespēju. Uzņēmums plāno jūlijā atsākt 40% lidojumu.

"Ryanair" mudina pasažierus pirms lidojuma izmērīt temperatūru un norāda, ka arī lidostā notiks temperatūras mērījumi. Aviokompānija arī aicina tiešsaistē reģistrēties lidojumam, lai izvairītos no fiziskas saskares ar lidostas darbiniekiem, un nedrūzmēties, kad sākusies iekāpšana.

Lidojumu laikā samazinātā apjomā turpināsies uzkodu un dzērienu tirgošana, izmantojot norēķinus ar karti. Taču, lai izvairītos no drūzmēšanās pie tualetēm, pasažieri pa vienam varēs izmantot labierīcības, "iepriekš pajautājot", raksta "The Guardian".

Lidmašīnas salons tiks dezinficēts reizi diennaktī.

"Ryanair" jūlijā un augustā lidojošajiem pasažieriem prasīs norādīt to, cik ilgi plānots palikt galamērķī un kādā adresē pasažieris šajā laikā paliks. Informācija tiks nodota ES valstu valdībām, lai tās varētu uzraudzīt karantīnas noteikumu ievērošanu, raksta "The Guardian".

"Ryanair" otrdien paziņoja, ka no 1.jūlija atjaunos 40% lidojumu, kuru veikšanu koronavīrusa pandēmijas dēļ kopš marta otrās puses bijusi gandrīz pilnīgi pārtraukusi.

"Ryanair" norāda, ka no 1.jūlija veiks gandrīz 1000 reisu dienā.

Aviokompānija skaidro, ka lidmašīnu apkalpojošajam personālam un pasažieriem tiks noteikta prasība nēsāt sejas maskas,  viņiem tiks veikti temperatūras mērījumi, kā arī lidostās un lidmašīnās tiks mudināts ievērot sociālo distancēšanos.

Koronavīrusa pandēmijas radītās krīzes dēļ "Ryanair" atlaidīs 3000 pilotu un stjuartu jeb 15% darbinieku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu