"Viens vēl prasīja padzerties." Jauna informācija par bruņoto laupīšanu Iecavas pusē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Aizturēti iespējamie laupītāji, kuri sestdien, 16. maijā, iegājuši privātmājā Iecavas pusē un, piedraudot ar pistolei līdzīgiem priekšmetiem, nolaupīja mobilos tālruņus, zeltlietas un pagalmā esošo automašīnu "Nissan Navara". Cietušie atklāj detaļas par zādzību, vēsta raidījums "Panorāma".

Renebušu ģimene nodarbojas ar dārzeņu audzēšanu, tāpēc svešinieku ciemošanās viņu pagalmā neesot nekas neierasts. Vīrieši no sākuma apmeklējuši Rotas mājas. Sirmgalve no sākuma domājusi, ka viņu grib izjokot.

"Viens no ienācējiem pat paprasīja ūdeni, otrs vēl ienāca iekšā un ložņāja pa skapīšiem," norāda sieviete.

Vīrieši, neatraduši neko vērtīgu, devušies uz tuvējo māju - Rotas dēla māju. Laupītāji pirmo satikuši Rotas mazmazmeitu Keriju, kurai viņi prasīja pieturēt suni un arī jautājuši padzerties, uz ko mazā meitene neesot reaģējuši.

Kerija raidījumam "Panorāma" atklāj, ka bija ļoti sabījusies, kad dzirdējusi šāviena skaņas un draudus viņas vecākiem.

Policijas pārstāvis norāda, ka uz aizdomu pamata ir aizturēti abi uzbrucēji.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka laupītāji savas sejas bija aizseguši ar maskām, iegāja kādā privātmājā, un, piedraudot ar pistolei līdzīgiem priekšmetiem, pieprasīja naudu. Mājā tobrīd atradās arī suns, kurš mēģināja iespējamiem laupītājiem uzbrukt, tāpēc viņa virzienā tika raidīts šāviens, dzīvnieku neievainojot.

Pēc tam bruņotie vīrieši nolaupīja zeltlietas, mobilos tālruņus un, iekāpuši mājas pagalmā esošajā automašīnā "Nissan Navara", devās Rīgas virzienā. Pēc notikuma, apsekojot apkārtni, mobilie tālruņi tika atrasti aptuveni 200 metrus no mājām, bet automašīna tika atrasta nodegusi Baldones novada mežā.

Kā liecina cietušie, viens vīrietis bija aptuveni 30 - 35 gadu vecumā, ap 1,8 m garš, gaišiem matiem, ovālu sejas formu un gaiši pelēkām acīm, kalsnas miesasbūves, ģērbies zilganpelēkā vējjakā un zilās džinsu biksēs. Otrs vīrietis bija aptuveni 30 - 35 gadus vecs, ap 1,7 m garš, vidējas miesasbūves, tumsnējas ādas krāsas, ģērbies melnā vējjakā ar kapuci un melnās sporta biksēs. Abi vīrieši runāja krievu valodā. Iespējams, viens no vīriešiem saprata arī latviešu valodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu