Atraktīvais Dāvis Valdnieks atgriežas televīzijā ar savu raidījumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau no šīs trešdienas kanālā ReTV un "Youtube" kanālā "Brīvdienas tv" pie skatītājiem nonāks jauns raidījums “Intervija tumsā”, kura vadītājs ir populārais TV žurnālists, bijušais LTV raidījuma “Rīta panorāma” vadītājs Dāvis Valdnieks. 

Uz “Interviju tumsā” Dāvis aicinās sabiedrībā labi zināmas personības – tās, kuras šobrīd ir vispamanāmākās un aktuālākās. Viņš uzdos visdažādākos jautājumus – arī neērtos.

“Katram dzīvē ir brīži, kad izgāžaties. Tad no kauna gribas zemē ielīst un gribās, lai kāds izslēdz gaismu. Vai, piemēram, man TV studijā ir bijusi vēlme uzdot jautājumu, taču ir kauns. Taču, ja nu kāds izslēgtu gaismu un teiktu, nu, Dāvi, jautā tagad - tad būtu pavisam cita lieta! Un tā nu radās ideja par “Interviju tumsā”. Tas nozīmē, ka man kā intervētājam tagad ir vieglāk uzdot jautājumus, kurus, skatoties savam viesim acīs, būtu grūti vai pat neiespējami uzdot. Savukārt, viesim uz neērtajiem jautājumiem ir vieglāk atbildēt,” par jauno formātu stāsta raidījuma vadītājs Dāvis Valdnieks.

Uz pirmo interviju Dāvis aicinājis Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētāju Samantu Tīnu. Kādus jautājumus viņš Samantai uzdos tumsā? To redzēsiet raidījumā, taču jau tagad var atklāt, ka Samanta pirmo reizi Dāvim izstāstīs par to, kā tika ievilināta erotiskā foto sesijā, ko nožēlo joprojām. Būs jautājumi arī par to, vai Samanta ir veikusi plastiskās operācijas. Un kā jau pieprasa formāts, tad daļa no jautājumiem tiks uzdoti pilnīgā tumsā. Taču skatītājiem ar īpašu – infrasarkano kameru palīdzību būs redzams arī tas, kas notiek pēc gaismu izslēgšanas.

Raidījums būs skatāms ik trešdienu pl.19:40 ReTV, kā arī "Youtube" kanālā "Brīvdienas tv" . Savu dalību tajā jau apstiprinājušas tādas Latvijā zināmas personības kā politiķis Mārtiņš Bondars, māksliniece Elita Patmalniece, veselības ministre Ilze Vinķele.

Raidījumu “Interviju tumsā” veido TV producentu kompānija “Brīvdienas”, kas ir autori tādiem Latvijā labi zināmiem raidījumiem kā “Saimnieks meklē sievu”, “Gandrīz ideālas vakariņas”, “Īstās latvju saimnieces”, “Gardēdis un 8 naži” un arī daudziem citiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu