Vairāku muzeju biļetes turpmāk varēs iegādāties lietotnē "Mobily"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Nacionālais mākslas muzejs.
Latvijas Nacionālais mākslas muzejs. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ieejas biļetes Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā (LNMM), Mākslas muzejs "Rīgas birža" un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā turpmāk varēs iegādāties lietotnē "Mobilly", aģentūru LETA informēja LNMM Preses centra vadītāja Nataļja Sujunšalijeva.

Pielāgojoties ārkārtējās situācijas apstākļiem valstī un rūpējoties par apmeklētāju drošību, ieejas biļetes pastāvīgajās ekspozīcijās un izstādēs LNMM galvenajā ēkā Jaņa Rozentāla laukumā 1, Mākslas muzejā "Rīgas birža" Doma laukumā 6 un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā Skārņu ielā 10 varēs nopirkt gan uz vietas muzeja kasē, gan attālināti, izmantojot mobilo maksājumu lietotni "Mobilly".

Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu, nepieciešams lejupielādēt vai atjaunot aplikāciju, papildināt "Mobilly" kontu ar bankas karti, sadaļā "Citi" izvēlēties muzeju apmeklējumam, iegādāties biļeti, saņemt "QR" kodu un uzrādīt to pie ieejas. Ja tika nopirkta biļete ar skolēna, studenta vai pensionāra atlaidi, muzejs aicina atcerieties paņemt līdzi atbilstošu apliecību.

Muzejs atgādina, ka saskaņā ar valdības stratēģiju nākamajam jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 ierobežošanas posmam no 19.maija, pēc divu mēnešu pārtraukuma, LNMM atsācis savu publisko darbību, atverot apskatei pastāvīgās ekspozīcijas un izstādes LNMM galvenajā ēkā, Mākslas muzejā "Rīgas birža" un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā.

Balstoties uz muzeju darbību reglamentējošo sanitāro protokolu, LNMM muzejos ir noteikts maksimālais apmeklētāju skaits, kas vienlaicīgi var atrasties ēkās, proti, LNMM tie ir 50 apmeklētāji, Mākslas muzejā "Rīgas birža" - 45, bet Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeju vienlaicīgi varēs apmeklēt 25 interesenti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu