VIDEO ⟩ Interneta lietotājus pārsteidzis vecs video ar Meganas Mārklas piedalīšanos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Megana Mārkla.
Megana Mārkla. Foto: Ekrānšāviņš no video

Megana Mārkla pirms vairākiem gadiem piedalījusies sociālā kampaņā pret rasismu, kura ietvaros Saseksas hercogiene dalījusies ar pieredzi, kurā jutusies pazemota savas ādaskrāsas dēļ. Sieviete video atklāj, ka viņu uztrauc, kādā pasaulē būs jādzīvo viņas bērniem.

Jautājums par aizspriedumiem ādas krāsas dēļ ir kļuvis par īpaši aktuālu Džordža Floida nāves dēļ. Kamēr visā ASV un pasaulē notiek demonstrācijas, kas aicina uz vienlīdzīgu attieksmi neatkarībā no rases un savu atbalstu šim tematam pauž dažādas slavenības, īpaši izcēlies ir kāds samērā sens video ar Saseksas hercogienes Meganas Mārklas piedalīšanos.

Video redzama Mārkla, kas tērpusies krekliņā ar uzrakstu "Es necietīšu rasismu". Aktrise atklāti stāsta, kā pirmoreiz saskārusies ar nevienlīdzību savas ādaskrāsas dēļ.

"Lielu daļu savas dzīves esmu jutusies kā muša uz sienas. Manā virzienā ir raidītas dažādas aizskarošas remarkas un iesaukas, kas mani ir dziļi aizskārušas.

Vēl pirms pāris gadiem manu māti nosauca tajā vārdā, kas sākas ar "n".

Losandželosas pamešana bija kā izkāpšana no burbuļa - tur piedzīvoju un pārdzīvoju visu, kas bija manā dzīvē, izņemot aklumu pret šīm problēmām, kas eksistē ārpus pilsētas. Tas man atvēra acis," stāsta Mārkla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate and Meghan (@thecambridgesussex) on

Laikā, kad tika uzņemts šis video, Megana strādāja Kanādā, seriālā "Ģēnijs uzvalkā", kura ietvaros viņa apceļoju lielu daļu pasaules. Tieši šajā laikā sieviete sākusi nodarboties ar sociālo aktīvismu un īpaši rasisma tēmu.

Savā uzrunā zvaigzne atklājusi, ka sapņo par labāku pasauli, kur bērniem varētu būt labāka nākotne.

"Es patiešām lepojos ar savām saknēm no abām pusēm, kā arī savu nākotni. Es ceru, ka mirklī, kad man būs bērni, pasaule jau būs kļuvusi atklātāka un cilvēki sapratīs, ka ir mēs visi esam saistīti un jauktām asinīm. Tas padara pasauli tikai skaistāku un interesantāku," minējusi Mārkla.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu