Mūrniece nogurusi no uzmācīgiem vīriešiem un salīdzina viņu vēstules ar emocionālo vardarbību (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Gints Ivuškāns

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos atklāja, ka ir nogurusi no nepazīstamu vīriešu uzmācības, daloties pārdomās par šādiem kungiem un rīcību.

"Esmu sociāli aktīva, labprāt kontaktējos ar cilvēkiem un arī atbildu uz vēstulēm, ko man sociālajos tīklos sūta - par darbu, problēmām, politiku, dzīvi manām grāmatām utt.

Bet ir viena ļoti uzkrītoša rakstītāju kategorija - nepazīstami vīrieši, kuru rakstīto varētu salīdzināt ar emocionālo vardarbību. Uzmācīgi, nekaunīgi, nerespektējot lūgumu nerakstīt.

Protams, šādus nobloķēju, lai nav atkal kādreiz jālasa uzmācīga pielūdzēja vārsmas sliktā valodā.

Tomēr ir tādi, kas, vienā vietā nobloķēti, atrod citus rakstīšanas kanālus un tomēr cenšas panākt savu par katru cenu, turklāt gadiem," rakstīja uzņēmēja.

Viņa arī pievienoja fotogrāfijas no saņemtajām vēstulēm, kurās kāds vīrietis nebeidz sievieti aplaimot ar tekstiem un uzmācīgiem komplimentiem, nekā nereaģējot pat uz Mūrnieces draudiem ar ziņošanu policijai.

"Var, protams, ignorēt. Neņemt vērā un par to nedomāt. Tomēr - varbūt kādam var ienākt prātā mani uz ielas pagaidīt un gribēt "kļūt par manu puisi"? Saku uzreiz - nebeigsies labi. Potenciālajam “puisim”. 

P.S. Šis gan nebūt nav vienīgais. Mūsu mazajā valstī tādu ir daudz," rezumēja Mūrniece. 

esmu sociāli aktīva, labprāt kontaktējos ar cilvēkiem un arī atbildu uz vēstulēm, ko man sociālajos tīklos sūta - par...

Posted by Linda Mūrniece on Piektdiena, 2020. gada 5. jūnijs
Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu