"Viņi ir bezcerīgi KHL "autsaideri"." Apskatnieks skarbi par galveno treneru situāciju Rīgas "Dinamo" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Krievijas portāla "Sport 24" žurnālists un KHL apskatnieks Dmitrijs Jerikalovs izteicis savas domas par Rīgas "Dinamo" situāciju ar galvenā trenera meklējumiem.

"Latvijas Avīze" rīcībā nonākusī informācija liecina, ka par 90% ir skaidrs, ka Rīgas "Dinamo" nākamais stūrmanis būs Latvijas speciālists Pēteris Skudra. Savukārt, Krievijas medijos pastāv uzskats, ka par Rīgas kluba nākamo galveno treneri varētu kļūt Boba Hārtlija bijušais asistents Vjačeslavs Kozlovs.

Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar "Allhockey" izteikumos par iespējamo galveno treneri bija izvairīgs.

Arī Jerikalovs apgalvo, ka šobrīd cīņa par "Dinamo" galvenā trenera amatu norit starp Skudru un Kozlovu. 

"Lai gan Skudra ir atpazīstama personība, viņš ir zināms kā treneris ar diktatora cienīgiem paradumiem. Tiesa, viņš pieredzes ziņā nemaz nepārspēj Kozlovu. Savukārt krievu speciālista rezumē ir atrodami ieraksti par asistenta darbu "Spartakā" un "Avangardā". Atbildīgs par visu Kozlovs bija tikai VHL komandā "Himki". Tāds ir Rīgas glābēja rezumē," rakstīja apskatnieks.

"Ir jābūt kaut kādam iemeslam, kāpēc Hārtlijs no viņa atteicās. Ja vēl trenerim piespēlētu pieredzējušus asistentus, bet nē. Tiek runāts, ka par Kozlova palīgiem varētu kļūt bijušie Latvijas hokejisti - Georgijs Pujacs un Aleksejs Širokovs, kuriem pa abiem kopā ir viena sezona treneru korpusā," skarbs turpināja būt Jerikalovs. 

Pats Jerikalovs uzskata, ka priekšroka tiks dota tieši Kozlovam, jo viņš ir ievērojami lētāks, savukārt Skudra apzinoties savu vērtību.

Turpinājumā apskatnieks uzsvēra, ka pretenzijas pret Skudras metodēm varētu būt Rīgas "Dinamo" spēlētājiem. Jerikalovs salīdzināja Rīgas situāciju ar to, kādā reiz bija Maskavas CSKA, kad nācās izvēlēties starp diviem treneriem. Tiesa Rīgas "Dinamo" nav tik laba situācija, kāda tā bija Krievijas hokeja gigantā.

"Lieta tāda, ka viņi ir bezcerīgi KHL "autsaideri". Rīgas klubā ir tikai daži cilvēki, pie kuriem būtu vērts turēties. "Dinamo" nākotne nebūs bez mākoņiem. Skudra, neskatoties uz viņa netikumiem, varētu izspiest maksimumu no pieejamā sastāva. Nezinu gan vai Latvijā to kāds saprot," nobeigumā asi izteicās Jerikalovs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu