Kivičs komentē Kašera un viņa līgavaiņa izteikumus par bērnu tematiku (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) un viņa līgavainis Jānis Miņins dokumentālajā īsfilmā "LGBT Tu neesi viens" pārrunāja bērnu tēmu un atzina, ka nākotnē ļoti vēlas dibināt ģimeni. Nu šos izteikumus svētdienas vakarā tiešraidē vietnē "Facebook" komentēja skandalozais mūziķis Andris Kivičs.

Video sākumā Kivičs pauda savu viedokli par homoseksuāliem pāriem, norādot, ka viņam, tos vērojot, rodas "nepatīkama sajūta", taču viņš noteikti pret viendzimuma pāriem ir noskaņots pozitīvi.

Pēc tam mūziķis nonāca līdz Kašera un viņa mīļotā vīrieša izteikumiem par bērnu tematiku.

"Kašers ir foršs džeks, es viņu personīgi pazīstu, ļoti, ļoti apdāvināts džeks. Es, godīgi sakot, neesmu nekur pasaulē redzējis stilīgāku džeku par Kašeru. Viņš ir ultra stilīgs, super moderns, radošs, izglītots, talantīgs," labus vārdus multimāksliniekam veltīja Kivičs. 

"Bet, kas attiecas uz bērnu audzināšanu, par ko Kaspars ar savu draugu domā, es domāju, ka vajadzētu viņiem to bērnu tiešām reāli no surogātmātes audzināt faktiski no pirmās dienas. Lai nav tā, ka viņi savāc bērnu jau jēdzīgā vecumā, piemēram, divos gados, bet lai viņi izbauda to bērna audzināšanu no pirmās dienas," norādīja mūziķis. 

Kivičs uzskata, ka Kašers ar savu mīļoto esot kļuvuši par sava veida Latvijas homoseksuālu pāru "karoga nesēju", tādēļ, viņaprāt, viņiem būtu jābūt Latvijā pirmajam homoseksuālajam pārim, kas pilnīgi "no nulles" izaudzina bērnu. 

"Es tikai paspiedīšu roku, un es domāju, ka sabiedrībai būtu interesanti vērot, kā tad bērns izaug diviem vīriešiem. Es pieļauju, ka viņš izaug pilnīgi okej! Jo, piemēram, mani izaudzināja divas sievietes - mamma un vecmāmiņa," tiešraidē klāstīja mūziķis, piebilstot, ka padomju laikos tā bija norma, ka tēvi nepiedalījās bērna audzināšanā. "Kāpēc tad divas lezbietes nevar audzināt puiku?" 

Kā piebilda Kivičs, Kašeram ar partneri vajadzētu iziet cauri pirmajam grūtajam pusotram gadam, kad mazulim ir jāiemāca visas būtiskākās iemaņas, nevis adoptēt bērnu jau apzinātā vecumā.

"Ja viņiem tas izdotos, tad sabiedrības tolerance augtu par to, ka viendzimuma pāri var audzināt bērnus. Viņi redzētu, ka rezultāts ir normāls, izaug normāls, foršs cilvēks," rezumēja Kivičs. 

Atgādinām, ka Kašers ar mīļoto vīrieti Jāni nesen paziņoja par saderināšanos. Abus vieno romantiskas attiecības kopš pērnā gada nogales.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu