Jolanda Suvorova visai skarbi izsakās par valdību: Viņi mūs ļoti maz mīl (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jolanda Suvorova
Jolanda Suvorova Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Populārā komiķe, aktrise un dziedātāja Jolanda Suvorova pastāsta, ka viņai Covid-19 krīze ir pamatīgi "iesitusi pa maciņu", daļēji Jolanda pie tā vaino arī valdību, vēstī žurnāls "Vakara ziņas".

"Man jūlijā ir paredzēts viens koncerts, kam bija jānotiek agrāk. Pagaidām menedžeris neko nesaka, vien to, ka vērtēs, kāda būs situācija. Tāpat esmu ļoti atkarīga no tūristiem," atklāj Jolanda.

"Mākslinieki un tūrisms ir ļoti cietuši. Es ļoti daudz uzstājos ārzemniekiem. Sadarbojos ar tūrisma firmu nedaudz. Katru reizi pierādīju, ka joprojām varu. Ka es joprojām esmu laba tajā, ko daru. Tagad tūristu nav," pastāsta Suvorova.

Jolanda cer, ka paliks labāk. "Valdībai vajadzētu domāt par cilvēkiem."

"Man liekas, ka viņi mūs ļoti maz mīl. Kad ir vēlēšanas, mēs balsojam, bet viņi neizpilda to, ko ir apsolījuši.

Viņiem vajadzētu vairāk rūpēties par cilvēkiem, nevis ēkām. Lai mūsu cilvēki vairāk priecātos. Lai negribētu aizbraukt. Viņi gaida, kad cilvēki atbrauks. Ja cilvēki neatgriežas, tātad mums kaut kas nav kārtībā. Tas ir slikti, ka nav finansiāla atbalsta. Ja pensiju vēl vairāk samazinās, tad mēs nomirsim. Varēja vismaz zālēm samazināt cenas," par ne tik patīkamajām niansēm un savu ikdienu stāsta Jolanda.

Jolanda ir sev solījusi uz skatuves būt visu laiku, tādēļ savās vecumdienās joprojām turpina priecēt skatītājus.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu