Oficiāli izbeigta izmeklēšana bēdīgi slavenā Jefremova lietā

Kas zināms?
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihails Jefremovs
Mihails Jefremovs Foto: Ekrānuzņēmums no video

Traģiskās avārijas lietai tuvu stāvošs avots vēsta, ka izmeklēšana ir noslēgusies. Zināms, ka drīzumā abas puses sāks iepazīties ar izmeklēšanas rezultātiem. Apsūdzētā atzinums tiks nosūtīts prokuratūrai, lai turpinātu tālāko lietas virzību tiesā, vēstī medijs "Postimees".

Jefremova advokāts Elmans Pašajevs apstiprinājis, ka izmeklēšana ir noslēgusies, taču neko vairāk viņš neizklāstīja: "Saistībā ar neizpaušanas līgumu es nevaru sniegt nekādu citu informāciju."

Savukārt cietušās puses advokāts Aleksandrs Dubrovinskis informēja, ka ir sācis iepazīties ar izmeklēšanas slēdzienu.

Dubrovinskis uz uzdotajiem jautājumiem atbildēja lakoniski: "Es domāju, ka izmeklēšana ir noslēgusies, jo mūs aicināja iepazīties ar izmeklēšanas materiāliem."

Viņš vēl pastāstīja, ka cietušā puse plāno uzsākt civiltiesas prāvu pret Jefremovu par kompensāciju par nodarīto kaitējumu, tomēr advokāts konkrētas detaļas neatklāj.

Atgādinām, ka aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8. jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām. "Lada" automašīnas šoferis no negadījumā gūtajām traumām gāja bojā.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīmredzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu