Latvijā konstatēti septiņi jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi (11)

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Covid-19 analīzes
Covid-19 analīzes Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā konstatēti septiņi inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu, informēja Slimību profilakses un kontroles centrā.

Pēdējo 24 stundu laikā veikti 1773 Covid-19 testi.

Šobrīd SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka divi saslimušie iespējami saistīti ar vakar ziņoto uzliesmojumu privātā paziņu lokā. Vēl divas personas ar simptomiem norādījušas apmeklējumu "Aqua Luna". Saistību ar uzliesmojumu SPKC skaidros. Ar trim saslimušajiem uzsākta saziņa.

No pagājušajā diennaktī reģistrētajiem inficēšanās gadījumiem seši bijuši Rīgā, bet viens Jūrmalā. Tādējādi Rīgā aktīvo inficēto skaits pieaudzis līdz 46, bet Jūrmalā joprojām nepārsniedz piecu gadījumu robežu.

No jaunajiem inficētajiem trīs ir vecumā no 20 līdz 29 gadiem, trīs vecumā no 30 līdz 39 gadiem, bet viens - vecuma grupā no 50 līdz 59 gadiem.

Latvijā kopā veikti 162 054 izmeklējumi, saslimusi 1141 persona un 1008 izveseļojušās, 30 mirušas.

Pēc Nacionālā veselības dienesta datiem pēdējās diennakts laikā nav stacionētu pacientu. Kopā stacionāros ārstējas pieci pacienti - četri pacienti ar vidēji smagu, viens pacients ar smagu slimības gaitu. Kopā no stacionāra izrakstīts 181 pacients

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu