Džilindžers pēc atgriešanās no Rumānijas šķietami neievēro pašizolāciju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Režisors Dž. Dž. Džilindžers ar savu sesto sievu Ingu Grencbergu nesen atgriezušies no ceļojuma uz Rumāniju. Kā liecina sociālajos tīklos publiskotā fotogrāija, režisors, šķietami neievērojot pašizolāciju, drīz pēc atgriešanās devies uz Jūrmalu apsveikt savu meitu Hannu astotajā dzimšanas dienā. 

Abi Rumānijā baudījuši Transilvānijas ceļu, vērojuši, kā mazgājas lācēns, un pamatīgi atpūtušies. Taču, kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati, atgriežoties no vairākām valstīm, tostarp Rumānijas, ceļotājiem jāievēro pašizolācija.

Kā var noprast pēc sociālajos tīklos publiskotāajām viņa sievas Grencbergas fotogrāfijām un video, vēl 28. jūnijā pāris bijis Rumānijā.

Kā liecina SPKC publiskotā informācija, ceļošana uz Rumāniju nav aizliegta, taču pēc atgriešanās Latvijā obligāta prasība ir ievērot pašizolāciju. Šāda prasība attiecas arī uz tranzītā ceļojošajiem, proti, ja ceļotājs caurbrauc šo valsti vai ir uzturējies tās lidostās pārsēšanās nolūkos.

Tas nozīmē, ka pēc atgriešanās no Rumānijas personai jāuzturas pašizolācijas vietā, nedrīkst pakļaut citas personas inficēšanās riskam, nedrīkst veidot tiešus kontaktus ar citiem (neuzņemt viesus, nedoties ciemos, uz darbu, sabiedriskām vietām, kur uzturas daudz cilvēku, izņemot veikala apmeklējumu un nokļūšanu dzīvesvietā vai citā uzturēšanās vietā uzreiz pēc ierašanās Latvijā, lietojot mutes un deguna aizsegu).

Režisora bijusī sieva Elīna Maligina aizvadītajā nedēļas nogalē sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfiju, kurā redzams, kā kopā ar Džilindžeru sveic abu kopīgo meitu Hannu astotajā dzimšanas dienā. Kadrā trijotne mīļi pozē Jūrmalā, kā pie foto norādījusi Maligina. 

Tā kā Džilindžers satika gan savu atvasi, gan bijušo sievu šķietami ātrāk kā divas nedēļas pēc atgriešanās no ceļojuma, noprotams, ka viņš ir pārkāpis prasību pašizolēties.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu