Trīs pārtikas produkti, kas padara cilvēkus vizuāli vecākus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Lai arī nav noliedzams, ka katrs no mums noveco savā veidā un tempā, un lielu daļu vizuālā "svaiguma" saglabāšanā spēlē tieši ģenētiskie faktori un dzīvesstils, ļoti lielu nozīmi vizuālā skaistuma saglabāšanā ieņem tieši uzturs, vēsta portāls "Rambler".

Saldumi

Protams, ka šie pārtikas produkti ir šajā sarakstā - saldie pīrādziņi, tortes, cepumi, konfektes, saldējums un vēl virkne ļoti gardu ēdienu tiešā veidā ietekmē kolagēna saites ādā, kas, savukārt, palīdz ātrāk parādīties grumbām. Saldumi tāpat arī ietekmē asinsvadu veselību, kas pasliktina arī ādas stāvokli, jo tā neteik pienācīgi apasiņota.

Sarkanā gaļa

Lai arī par šo produktu eksistē liela daļa mītu, kuriem nav pilnīgi nekāda pamata, nevar noliegt to, ka cūkas un liellopu gaļā ir liels fosfora daudzums, kas negatīvi ietekmē aknu darbību, kas, protams, atspoguļojas uz sejas.

Alkohols

Paģiras pēc vētrainas uzdzīves nakts bieži vien nāk komplektā ar sausumu mutē - šajā gadījumātas leicina par akūtu dehidrēšanos, kas tiešā veidā pasliktina ādas stāvokli uz ilgstošu laiku. Tiek uzskatīts, ka, lai izvadītu vienu spirta molekulu, nepieciešamas sešas ūdens molekulas - bieži vien ir neiespējami uzņemt tik daudz ūdens.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu