Muceniece neizpratnē par Prilučnija un abu kopīgo bērnu kūrorta atpūtu ar "Tētuka meitiņas" zvaigzni (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas aktieris Pāvels Prilučnijs nesen devās atpūsties uz kūrortu Krimā, paņemot sev līdzi bērnus. Tomēr izrādījās, ka kompānija devusies atpūtā nevis trijatā, bet gan četratā - viņiem pievienojusies seriāla "Tētuka meitiņas" aktrise Miroslava Karpoviča, kura, iespējams, sākusi attiecības ar Prilučniju. 

Atgādinām, ka Krievijas medijam izdevies iemūžināt kadrus, kuros var redzēt, kā pāris pavada kopā laiku ar aktiera bērniem - četrgadīgo Miu un septiņus gadus veco Timofeju. Abi ūdens atrakciju parkā jautri pavada laiku ar bērniem, sarunājas un smejas. Video redzams, kā Karpoviča lieliski saprotas ar aktiera bērniem un tos tur klēpī. 

Kā izrādās, fotogrāfijas bijušas pārsteigums arī Prilučnija bijušajai sievai, Krievijā dzīvojošajai latviešu aktrisei Agatei Muceniecei - viņa nav zinājusi, ka Pāvels turp nedosies viens. 

"Es palaidu bērnus tikai ar tēti," viņa rakstīja savā "Instagram", atbildot uz fanu jautājumiem. 

Arī Mucenieces fani par šo situāciju neslēpa sašutumu, nosodot Prilučniju par tik ātru attiecību sākšanu ar jaunu sievieti. 

Atgādinām, ka par Mucenieces un Prilučnija šķiršanos kļuva zināms februārī. 15. jūnijā tika oficiāli šķirta abu laulība. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata M (@agataagata) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu