Video ⟩ Skandalozā Buzova sanikno ļaudis, vadot šovu krietnā alkohola reibumā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau 16 gadus Olgas Buzovas vārds saistāms ar TV raidījumu "Māja - 2". Šoreiz zvaigzne ekrānā parādījusies pavisam nepatīkamā veidolā un fani par to nav sajūsmā. 

Skandalozās televīzijas programmas veterāne Olga Buzova 16 gadus nav atstājusi ekrānus. Raidījums "Māja - 2" ("ДОМ - 2" - krievu val.) kļuva par Olgas dzīvesveidu un jau 12 gadus viņa ir tā vadītāja. 

Acīmredzot, tik daudzus gadus projekts ir kļuvis par dziedātājas otrajām mājām, ka viņa pilnībā pārstāja pievērst uzmanību kamerām, nemaz nedomājot par to, ka miljoniem skatītāju katru dienu skatās šo raidījumu. Turklāt sabiedrība jau sen ir pieņēmusi Buzovas kļūdas, uzskatot tās par sava veida dedzību. Tomēr vienmēr lojālie skatītāji šoreiz nebija gatavi pieņemt Buzovas izgājienus alkoholisko vielu ietekmē. 

Skandāls izcēlās ar 13. jūlija vakara pārraides laikā. Skatītājiem un, pirmkārt, televīzijas šova dalībniekiem nebija noslēpums, ka raidījuma vadītāja bija iereibusi.

Pārraidei sākoties, zvaigzne runāja neskaidri un nebija spējīga pareizi izrunāt sava kolēģa vārdu, saucot viņu par Čerkarsovu, nevis par Čerkasovu.

Tajā vakarā projektā ieradās seši jauni dalībnieki, no kuriem viena dāma sevi iepazīstināja kā Marsiagu. "Un kā es, vienkāršs mirstīgais, varu jūs uzrunāt? Es esmu no planētas Zeme, šeit esmu uz zemes. Šeit jūs esat no Marsa," nepareizu vārda uzsvaru liekot, sacīja Buzova.

Bet lielākoties visas pretenzijas tajā vakarā tika izteiktas pret raidījuma puišiem. "Šeit jūs esat vīrietis, bet vai jūs esat vīrietis," Olga vairākkārt atkārtoja jautājumu. No cita dalībnieka, kurš necentās izlikties par intelektuāli, Olga mēģināja izspiest atbili uz jautājumu - kas ir Jūsu mīļākais Šekspīra darbs? Buzova arī apgalvoja, ka viņš ir "lēts", jo ar meiteni pārguļ bez mīlestības.

Kādā brīdī Olga nolēma sarīkot psihoterapijas seansu vienam no puišiem. "Kāpēc tu uztraucies? Tu trīci. Tava augšlūpa un apakšlūpa trīc. Cik tev gadu? Iedomājieties, ka šeit neviena nav. Šeit es sēžu, mans vēders ir izgāzies. Vai tev patīk jaunā meitene, mēs ļausim viņai palikt? Ļauj  man ne tikai sēdēt blakus. Es devu tev spēku. Ej, izstāsti par to visai komandai," Buzova nerimās. 

Noslēdzot šovu, zvaigzne, pretēji televīzijas projekta noteikumiem, nevienu no jaunajiem dalībniekiem neizraidīja. "Es atstāju jūs visas meitenes. Jā, es esmu ļoti laipna, šī ir mana dāvana jums," turpināja Buzova. 

Šāda TV vadītāja uzvedība sagrāva  "Māja-2" fanus. "Ko viņa atļaujas? Viņa ir atklāti piedzērusies! Ir pēdējais laiks atlaist Buzovu," fani protestēja. 

"Man bija briesmīgs noskaņojums, satiku savus draugus, mazliet atpūtos. Un pirmo reizi 16 gadu laikā es ļāvu sev atslābināties. Es ceru, ka jūs man to piedosiet," Olga paskaidroja, bet pēc dažām minūtēm atvainošanās video jau bija dzēsts. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«ПОДВЫПИВШАЯ ОЛЬГА БУЗОВА ПРОВЕЛА ЛОБНОЕ?» какой кошмар... вот позволишь себе раз выпить с подружками, так уже Источники СМИ сразу об этом сообщат!? @starhit.ru : Ольга не стала отрицать, что немного приняла на грудь перед эфиром. «Находилась в прекрасном настроении, встретилась с подругами и немного расслабилась, — пояснила 34-летняя телеведущая в сторис. — Раз в 16 лет я позволила себе выйти на лобное место с ярким блеском в глазах. Надеюсь, вы мне это простите!» Поступок Оли вызвал бурное обсуждение на просторах Сети. Многие пользователи отказались оправдывать поведение Оли, посчитав его недопустимым. #ольгабузова

A post shared by ОЛЬГА БУЗОВА / OLGA BUZOVA (@olgabuzovateam) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu