Britu karaļnams atzīmē prinča Džordža septīto dzimšanas dienu ar vēl neredzētām fotogrāfijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Džordžs.
Princis Džordžs. Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien, 22. jūlijā, savu septīto dzimšanas dienu nosvinējis princis Džordžs. Britu karaļnams šo priecīgo notikumu atzīmējis, publiskojot zēna bildes, kuras uzņēmusi viņa māte, Kembridžas hercogiene Keita Midltone, vēsta BBC.

Bildēs, kuras, visticamāk, uzņemtas ģimenes Norfolkas grāfistes rezidencē, nākotnes iespējamais Anglijas karalis kamerai velta apburošu smaidu. Šīs fotogrāfijas ir uzņemtas jūlija sākumā un prinča Džordža vecāki, Kembridžas hercogu pāris, ir izteicies, ka "jūtas pagodināti, ka var dalīties ar šīm fotogrāfijām."

Foto: Reuters/ScanPix

Princis Džordžs ir karalienes Elizabetes mazmazdēls un trešais pretendents uz troni - pirmais pretendents uz monarha "krēslu" ir Džordža vectēvs, princis Čārlzs, savukārt otrs - prinča Čārlza dēls un Džordža tēvs princis Viljams.

Ja princis Džordžs kļūs par Anglijas karali, viņš būs 43. Anglijas monarhs.

Princis Džordžs Aleksandrs Luiss ir dzimis 2013. gada 22. jūlijā un ir Kembridžas hercogu pāra vecākais bērns. Mazais troņmantinieks pēdējos mēnešus pavada kopā ar saviem vecākiem un mazo brāli un māsu, jo Lielbritānijā mācības skolā pašlaik nenotiek.

Keita Midltone medijiem ir minējusi, ka viņu pārsteidz, cik daudz ir iespējams paveikt vienas paškarantīnas dienas laikā: "Uzsliet telti un novākt to, gatavot un cept - dienas beigās, protams, ir gandarījums, taču ir pārsteidzoši, cik daudz lietu ir iespējams paveikt vienas dienas laikā."

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu