Svētdienas horoskops: 26. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 26. jūlijam. 

AUNS Tu pēc dabas esi izlēmīgs, rīcības cilvēks. Taču šobrīd iegribas var mainīties burtiski pa minūtēm. Šis nav piemērotākais brīdis, lai veiktu lielākus pirkumus vai risinātu nopietnus attiecību jautājumus.

VĒRSIS Turpināsi baudīt mājinieku sabiedrību, dzīves patīkamo, bezrūpīgo pusi. Mīļotais var nākt klajā ar interesantām idejām, kā pavadīt brīvdienu. Pilnīgi iespējams, dosieties neplānotā izbraucienā.

DVĪŅI Labprāt paslinkosi, pavadīsi dienu mirkļa iegribu iespaidā. Lielu nozīmi spēlēs personīgā brīvība. Attiecīgi, ja partneris izrādīs uzstājību, ātri vien pacelsi cepuri un doties brīvsolī uz visām četrām debespusēm.

VĒZIS Bažīgu var darīt kāds apjomīgāks projekts, kura īstenošana tuvosies ar joni. Astroloģiskā situācija saka priekšā - raizēm nav pamata! Tev vairāk vajadzētu piestrādāt pie pašpārliecinātības nostiprināšanas.

LAUVA Gribēsies darīt visu, lai savu ārieni padarītu vēl neatvairāmāku, pievilcīgāku apkārtējo acīm. Ja ir iespēja, droši vari apmeklēt frizieri, kosmetologu vai doties uz veikalu pēc jauna, modīgāka apģērba.

JAUNAVA Nosēdēt uz vietas būs pagrūti, tāpēc ir vērts padomāt par sportiskām aktivitātēm. Neliels krosiņš pa mežu vai izbrauciens ar riteni gar jūru varētu būt tieši tas, kas tev šobrīd nepieciešams.

SVARI Ja atradīsi veidu, kā izpaust savas neapšaubāmās mākslinieciskās dotības, jutīsies patiesi laimīgs. Ar otro pusīti sapratīsies no pusvārda. Šodien nebūtu vēlams ilgstoši atrasties pie auto stūres.

SKORPIONS Nesēdi mājās, dodies cilvēkos, atrodi līdzīgi domājošu personu kompāniju un mēģini iejusties tajā. Domubiedru klātbūtne palīdzēs ģenerēt jaunas biznesa idejas, kā arī uzlabos tavu garastāvokli.

STRĒLNIEKS Izjutīsi neapstrīdamu nepieciešamību pēc iespaidu dažādības, vides maiņas. Tieši tamdēļ vari pēkšņi nolemt doties nelielā izbraucienā vai arī sākt plānot tālāku, eksotiskāku ārzemju ceļojumu.

MEŽĀZIS Attiecības ar mājiniekiem būs atkarīgas no tava piekāpīguma, spējas rast kompromisus. Šodien pavisam noteikti vajadzētu atturēties no principiālas, spītīgas nostājas, jo tā visu tikai lieki sarežģīs.

ŪDENSVĪRS Šodien atļausies būt egoistiskāks, un vairāk laika veltīt sev, savu iegribu apmierināšanai. Mīļotais cilvēks būs saprotošs un pat savā ziņā iedrošinās to. Ejot uz veikalu, iepriekš uzstādi sev limitu tēriņiem!

ZIVIS Tava fantāzija nesnaudīs, tā iztēlē radīs krāšņus tēlus, liks vairāk koncentrēties uz iekšējo pasauli. Kas zina, varbūt veidosies pārliecība, ka tev tuvākajā laikā ir jādodas pie astrologa, lai izzinātu savu nākotni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu