Timma ar Sedokovu pirmo reizi atklāti runā par abu iepazīšanos un basketbolista aiziešanu no ģimenes (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists Jānis Timma un Krievijas popdīva Anna Sedokova kopā ir aptuveni gadu gadu. Šo attiecību dēļ basketbolists izšķīrās no sievas Sanas, atstājot viņu ar mazu bērnu. Nu pāris intervijā atklāja, kā izveidojušās abu attiecības. 

Sedokova šovā pastāstīja, ka ilgi meklējusi mīlestību, daudz viļoties vīriešos, tomēr Timmam izdevās izkausēt viņas sirdi. Sākumā gan mūziķe nevarēja Timmam uzticēties. 

Abi iepazinās pavisam nejauši - Sedokovai Timma iepatikās uzreiz, bet viņa negribēja ar "galvu pa priekšu" mesties attiecībās.

"Es viņu nelaidu sev klāt, bet pēc tam mēs sākām sazināties sociālajos tīklos. Un šīs sarakstes mūs satuvināja. Atceros, kā Jānis mani uzaicināja uz kino. Bet es taču lepna, neatbildēju ne ar jā, ne nē. Viņš līdz pēdējam nezināja, vai es atnākšu. Un es pati nezināju, vai iešu. Tā rezultātā mēs noskatījāmies pirmo filmu un uzreiz kļuvām tuvāki. Tad izlēmām noskatīties vēl vienu kino filmu. Pēc tam mēs vairs nešķīrāmies," atzinās Sedokova. 

Bet bija kāda aizķeršanās - Jānis bija precējies un viņam ar bijušo sievu bija dažus mēnešus vecs kopīgs dēls. Tas gan netraucēja mīlniekiem veidot attiecības

Timma intervijā atzinās, ka uzreiz sajuta Sedokovā radniecīgu dvēseli. 

"Tā gadās, ka sāc komunicēt ar cilvēku un uzreiz rodas sajūta, ka pazīsti viņu visu mūžu. Mums tā bija ar Annu. Mēs uzreiz atradām kopīgu valodu," norādīja Timma.

Pēc tam basketbolists par savu jauno mīlestību pastāstīja sievai. Drīz par abu attiecībām kļuva zināms arī žurnālistiem. Sedokova nekavējoties tika apsūdzēta par citas ģimenes izjaukšanu, tomēr pat sabiedrības spiediens nespēja izjaukt Timmas un Sedokovas mīlestību.

Pagaidām basketbolists tikai mācoties normāli komunicēt ar savu bijušo sievu, jo sev apsolījis, ka bērna dēļ ar viņu vēlas uzturēt labas attiecības. "Tagad joprojām ir grūti. Kopš šķiršanās pagājis tikai gads, bet es cenšos dēla labā". 

Nesen kļuva zināms, ka Timma bildinaja Sedokovu. Mīlētāji plāno kāzas un vēlas arī kopīgus bērnus.

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja pērnā gada septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu