Brazīlijā jau septītais ministrs inficējies ar Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: RODGER BOSCH / AFP

Brazīlijas prezidenta Žaira Bolsonaru personāla vadītājs ģenerālis Valters Braga Neto ir kļuvis par septīto valdības ministru ar pozitīvu jaunā koronavīrusa testu, pirmdien vēstīja nacionālā ziņu aģentūra "Agencia Brasil".

63 gadus vecajam Bragam Neto nav Covid-19 simptomu un viņš strādā no mājām.

Ar jauno koronavīrusu jūlijā bija inficējies arī pats Bolsonaru, kurš tāpēc divas nedēļas pavadīja karantīnā, bet 1.augustā prezidents paziņoja, ka ir izveseļojies un atgriežas pie parastās darba kārtības.

Valdība 30.jūlijā pavēstīja, ka Brazīlijas pirmās lēdijas Mišeles Bolsonaru Covid-19 testa rezultāts ir pozitīvs. Mišele Bolsonaru "ir pie labas veselības un ievēros visus noteiktos protokolus", bija teikts prezidenta biroja paziņojumā.

Brazīlijā ir apstiprināti vairāk nekā 2,7 miljoni inficēšanās ar jauno koronavīrusu gadījumu un vairāk nekā 94 000 nāves gadījumu. Brazīlija pēc abiem skaitļiem ir otrajā vietā pasaulē, atpaliekot tikai no ASV. 

Par spīti tam, Bolsonaru ir tiecies mazināt pandēmijas nopietnību, bieži nevalkājot sejas masku sabiedrībā un uzsverot, ka ir jāsaglabā atvērta ekonomika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu