Par mata tiesu! Brucot ar elektrisko skrejriteni, vīrietis gandrīz pakļūst zem automašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kādam rīdziniekam brauciens ar nomas kompānijas elektro skrejriteni pa Purvciema apkaimes ieliņām beidzās ar sāpīgu piezemēšanos uz asfalta - neveiksmīgas sakritības dēļ, pa brauktuvi mērojot ceļu, jaunais vīrietis nepaspēja nobremzēt un sadurās ar kādu automašīnu, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

"Man bija jāpagriežas pa labi, sāku samazināt ātrumu, varbūt bija kādi 18 kilometri stundā. Tobrīd no šīs puses ārā brauca mašīna. Es veicu pagriezienu, te peļķe, riteņi sāka slīdēt, un skrejritenis paslīdēja zem automašīnas. Es arī kādus milimetrus no automašīnas riteņa nokritu. Es vienkārši nokritu, man paveicās," stāsta elektriskā skrejriteņa vadītājs Artjoms.

Artjoms tiešām tika cauri tikai ar izbīli, taču ja jaunais vīrietis kopā ar skrejriteni būtu pakļuvis zem spēkrata riteņiem, šis stāsts beigtos ar daudz nopietnākām sekām.

"Pāris sekundes trūka, un viņš nonāktu man zem riteņiem. Es viņu uzreiz tad sabrauktu. Man pat sākotnēji likās, ka viņš trāpīja zem riteņa. Man bremzēšanas ceļš nebija liels, ātrums arī nebija liels," norāda ”BMW” automašīnas vadītāja Olga.

Šoreiz cilvēki pat nesauca mediķus, pietika ar zvanu policistiem, lai piefiksētu avārijas faktu, un ar ziņojumu nomas kompānijas pārstāvjiem par sabojāto braucamrīku. Zināms, ka skrejritenis ir apdrošināts, un šis incidents tiks izrunāts ar nomas kantora pārstāvjiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram -viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu