"Tas bija vērtīgāk nekā manas pirmās septiņas cīņas kopā." Britu bokseris velta augstas uzslavas sparingam ar Briedi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Atzinīgus vārdus par sparinga sesiju ar Mairi Briedi sarunā ar "Sky Sports" sacījis Lielbritānijas bokseris Kriss Bilems-Smits, kurš cīņas aizvada tajā pašā svara kategorijā, kurā latviešu bokseris.

30 gadus vecais Bilems-Smits šī gada februārī Rīgā pavadīja veselas divas nedēļas, kuru laikā trenējās ar slaveno Latvijas bokseri. Britam bija iespēja kārtīgi iepazīt Brieža spējas, jo abi bokseri sparinga sesijās kopumā aizvadīja veselus 30 raundus.

"Es iemācījos tik daudz. Viņš sevi ir apliecinājis augstākajā līmenī un Usikam sagādāja, iespējams, karjeras smagāko cīņu. Viņš ir sīksts puisis un lika man kārtīgi pastrādāt. Man bija jāpielāgojas un daudz jādomā sparingu laikā. Es tiešām jūtu, ka to divu nedēļu laikā kā bokseris kļuvu labāks," sacīja brits.

Bilems-Smits atzina, ka sparinga sesijas bijušas tikpat vērtīgas kā viņa karjeras pirmie septiņi dueļi kopā ņemti: "Tas bija, kā iegūt pieredzi no vēl vienas cīņas, jo esi svešā valstī un smagi strādā. Es domāju, ka tas bija vērtīgāk nekā manas pirmās septiņas cīņas kopā. Tā bija lieliska pieredze. Man tiešām bija jāmeklē īstos brīžus, kad izdarīt sitienus."

Bokseris piebilda, ka iegūto no sparinga sesijām ar Briedi fani varēs redzēt jau 7.augustā, kad viņš tiksies ar savu tautieti Neitanu Tortliju, kurš savas karjeras 14 cīņās vēl nav uzvarēts.

Bilems-Smits savas karjeras laikā 10 cīņās ir ticis pie deviņām uzvarām, ciešot vienu neveiksmi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu