Maija Armaņeva parāda sevi bikini un pastāsta par savu jauno dzīvesveidu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Blogere Maija Armaņeva savā "Instagram" kontā ievietojusi fotogrāfiju, kurā pozē bikini un pastāsta, kā ieguvusi savu lielisko ķermeņa figūru. 

Blogere stāsta, lai iegūtu labāku pašsajūtu un tvirtāku augumu, ir jāatsakās no miltu produktiem. 

"Es vienmēr esmu mīlējusi maizi. Pat bērnībā paēdot pusdienas vai vakariņas, ejot prom no galda, es vienmēr paķēru maizi, lai kārtīgajai ēdienreizei pieliktu punktu uz 'i'," pie fotogrāfijas raksta Maija. 

Blogere tikai pirms divām nedēļām nolēmusi atteikties no miltu produktiem, lai redzētu, kā mainīsies viņas ķermenis un āda. 

"Protams, pāris reizes es nedaudz nogrēkoju, bet tas bija nekas salīdzinājumā ar to, cik daudz es iepriekš biju ēdusi maizi un pastu. Precizēšu - maizi katru dienu, pastu 3-4x nedēļā! Taču, te ir jāpiebilst, ka maize nebija baltā un pastu gatavoju tikai no 'grano duro' miltiem un 'al dente' stilā," raksta Maija. 

Sieviete stāsta, ka jau pēc šīm divām nedēļām jūtot un redzot atšķirības savā ķermenī.  

"Āda kļuvusi daudz gludāka, tvirtāka un sajūta tāda, ka apkārtmēros tā itkā 'iesūcās iekšā'. Redzot šādu rezultātu ir parādījusies vēlme turpināt dzīvi bez miltu izstrādājumiem. Protams, ik pa reizei droši var nobaudīt restorānā atnestu maizi vai pasūtīt labu pastu, taču 'on the daily basis' esmu nolēmusi ar tiem ieturēt tādu kārtīgu 2 metru distanci," raksta Armaņeva.

Komentētāji steidz atbalstīt Maijas lēmumu un dalās savos ieteikumos, ar kādiem produktiem aizstāt miltu izstrādājumus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu