Kurucs spēlē starta piecniekā; "Nets" pārspēj spēcīgo "Clippers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs (no kreisās)
Rodions Kurucs (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs naktī uz pirmdienu (pēc Latvijas laika) palīdzēja Bruklinas "Nets" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē uzveikt vienu no līgas spēcīgākajiem klubiem Losandželosas "Clippers".

"Nets" uzveica "Clippers" ar rezultātu 129:120 (45:29, 24:31, 24:39, 31:26), izcīnot ceturto uzvaru sešos mačos NBA "burbulī".

Kurucs laukumā devās stara piecniekā, kopumā nospēlēja 31 minūti un guva 7 punktus (2p. 2/2, 3p. 1/4).

Latvijas basketbolists izcīnīja 5 atlēkušās bumbas, veica 4 rezultatīvas piespēles, pārtvēra 1 bumbu un pieļāva 4 kļūdas.

Kurucs spēli pabeidza ar negatīvu +/- rādītāju -1. Proti, kamēr viņš bija laukumā, pretinieki guva par 1 punktu vairāk nekā "Nets".

Uzvarētāju labā Keriss Leverts guva 27 punktus un veica 13 rezultatīvas piespēles, bet 25 punktus iemeta Džo Heriss (3p. 5/8).

21 punktu "Nets" sastāvā guva Tailers Džonsons (3p. 5/9), 19 pievienoja Gerets Templs, bet 16 punkti un 16 atlēkušās bumbas Džareta Alena kontā.

"Clippers" rindās Kavai Lenards guva 39 punktus, Lū Viljamss iemeta 18 punktus, bet viens no Losandželosas vienības līderiem Pols Džordžs atpūtās.

"Nets" lieliski aizvadīja spēles pirmo ceturtdaļu, realizējot 18 no 21 metiena un iegūstot 21 punkta pārsvaru.

Spēles turpinājumā "Nets" nosargāja vadības grožus, ne reizi nepieļaujot to,  pretinieki iegūtu pārsvaru.

Bruklinas komanda ieguvusi 7. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā un "play-off" pirmajā kārtā tiksies ar NBA čempioni Toronto "Raptors".

"Nets" izcīnījusi 34 uzvaras un piedzīvojusi 36 zaudējumus, bet "Clippers" ar bilanci 47-23 ierindojas 2. pozīcijā Rietumu konferences turnīra tabulā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu