Pircēji satriekti par visai brutālu zagļa aizturēšanu vienā no Rīgas tirdzniecības centriem (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Svētdien, 9. augustā, pircēji iepirkšanās centrā "Domina" kļuva par aculieciniekiem kāda zagļa aizturēšanai. Vīrietis kliedzis, ka viņam laužot roku. Apkārtējie izrādījuši manāmu satraukumu par notiekošo, taču tirdzniecības centra pārstāvji raidījumam "Degpunktā" atklāja, ka šoreiz spēka paņēmieni esot bijuši nepieciešami.

Svētdienas vakarpusē ap pulksten 21.30 "Degpunktā" aculieciniece Baiba pamanījusi apsargu sagūstīto vīru. Viņš skaļi saucis pēc palīdzības.

Baiba lika saviem bērniem aizgriezties, lai nebūtu jāredz nepatīkamais skats, taču patika turpināja vērot notiekošo. Aizturēšana ilgusi aptuveni 20 minūtes. Sieviete uzskata, ka apsargi nevajadzīgi izmantojuši fizisku spēku un rīkojās neprofesionāli.

"Dominas" pārstāvji nesaskata pārkāpumus savu apsargu rīcībā un šajā gadījumā spēka lietošanu atbalsta. Aizturētais vīrietis bija bīstams un bruņots ar pistolei līdzīgu priekšmetu, turklāt ir policijas meklēšanā izsludināts zaglis.

"Apsardzes darbinieku rīcība bija pamatota, un es pat teiktu, – nepieciešama. Tika aizturēta bruņota organizētu noziedznieku grupa, kas veic zādzības dažādos veikalos.

Persona tika saslēgta rokudzelžos un nodota Valsts policijas darbiniekiem, tāpat arī pārējie grupas dalībnieki tika aizturēti," raidījumam skaidro "Domina Shopping" tehniskais direktors Edgars Ēķis.

Vīrietis arī likumsargiem sūdzējās par sāpošo roku, apgalvojot, ka tā ir lauzta, un inspektoriem nācās izsaukt neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekus.

Iepirkšanās centra pārstāvji apgalvo, ka mediķi aizturētajam ievainojumus nekonstatēja un viņš simulēja stiprās sāpes.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu