Iereibis šoferis Daugavpilī pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu un mēģina piekukuļot policistus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Trešdien, 12. augustā, Daugavpilī aizturēts iereibis atļautā braukšanas ātruma pārkāpējs, kurš mēģināja piekukuļot policijas darbiniekus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Policijas darbinieki, veicot patrulēšanu, pilsētā fiksēja "BMW" automašīnu, kas vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā (km/h), pārvietojas ar ātrumu 116 km/h. Transportlīdzeklis apturēts, un dokumentu pārbaudes laikā policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka vīrietis ir sēdies pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā.

Alkohola koncentrācijas pārbaude apliecināja, ka persona ir vadījusi transportlīdzekli alkohola reibumā. Vīrietim konstatēts 1,8 promiļu reibums.

Lai izvairītos no paredzētās atbildības, 1989. gadā dzimušais vīrietis mēģināja piekukuļot policijas darbiniekus, piedāvājot sākotnēji 300 eiro, bet vēlāk arī 500 eiro lielu kukuli.

Kursīte atgādināja, ka kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma, un par šādu noziedzīgu nodarījumu paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbi vai naudas sods.

Policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un ievērot ceļu satiksmes noteikumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu