Paldies visiem labdariem! Saziedoti nepieciešamie līdzekļi mazā Ralfiņa rehabilitācijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: No privātā arhīva

Pirms dažām dienām aicinājām palīdzēt mazajam Ralfiņam - zēnam bija nepieciešami 4200 eiro, lai puisēns varētu apmeklēt ergoterapijas un audiologopēda nodarbības, kas palīdzētu iemācīties runāt un attīstītu pašaprūpes prasmes. Tas ir izdevies - līdzcilvēki Ralfam ir snieguši iespēju dzīvot pilnvērtīgāk!

"Mīļš paldies ikvienam ziedotājam, mums trūkst vārdu, esam aizkustināti līdz sirds dziļumiem par ziedotāju atbalstu, lai mūsu mazais Ralfiņš attīstītos un dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi," saka puisēna mamma.

Mazajam dzīvespriecīgajam Ralfiņam ir 3 gadi. Puisēns ģimenē bija ļoti gaidīts un lolots bērniņš, bet diemžēl viņam iedzimta ģenētiska saslimšana - Angelmana sindroms. Šī sindroma rezultātā puisēnam iztrūkst gēns, kas atbild par motoriku un runu, un tādēļ zēna attīstība notiek lēnāk, nekā citiem bērniem šajā vecumā.

Neskatoties uz savu diagnozi Ralfiņš ir ļoti mērķtiecīgs un motivēts puisēns, kurš ļoti mīl jūru un ūdeni, pūst burbuļus, rotaļāties ar baloniem un savu mīļo kaķi Bellu. Ralfs sajūsminās par iespēju spēlēt mūzikas instrumentus un ilgstoši vērot dabu caur savas istabas logu un nekad neatsakās no iespējas padarīt blēņas ar savu lielo māsu. Milzīgs prieks šajā pavasarī bija ģimenei, kad Ralfiņš sāka spert savus pirmos solīšus. Ralfa mamma neslēpa aizkustinājumu par to kā viņa ar lepnumu vedusi dēlu pie rokas un viņš nebija jānes uz rokām.

Foto: No personīgā arhīva

Pateicību līdzcilvēkiem izsaka arī blogeris Pipars: "Esmu neizsakāmi lepns, ka man apkārt ir tādi cilvēki, kuri spēj ne tikai sadzirdēt kad kādam ir nepieciešama palīdzība, bet arī momentāli rīkoties! Mēs dažu nedēļu laikā esam palīdzējuši trim brīnišķīgiem bērniem kaut nedaudz, bet būt tuvāk savam un viņu vecāku sapnim, par pilnvērtīgu dzīvi! Paldies ikvienam kurš nepalika vuenaldzīgs un palīdzēja! Apskauju katru! Tiekamies 19. augustā, pie rehabilitācijas centra POGA uz tradicionālo labdarības burgeru ballīti!"

Burgeru ballītes rīkošanas iemesls ir pievērst uzmanību bērniem ar īpašām vajadzībām, sagādāt viņu ģimenēm skaistus svētkus un satikties ziedotājiem, un atbalstītājiem.

19. augustā pie rehabilitacijas centra POGA, Sēlpils ielā 2c, Rīgā bērnus iepriecinās gan pazīstami mūziķi, gan izklaidētāji, gan dažādi pārsteigumi un gardumi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu