Īsts varonis! Policijas suns Igaunijā izglābj mežā pazudušu bezpalīdzīgu sirmgalvi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Piektdien, 21. augustā, Tartu apriņķa Elvas pagast policisti meklēja kādu 85 gadus vecu vīrieti, kurš no rīta bija devies mežā un no tā ārā tā arī neizgāja. Meklēšana beidzās pēc pusnakts, kad policijas suns Rikijs pazudušo personu atrada, vēstī portāls "Postimees".

Likumsargiem par pazudušo sirmgalvi ziņoja ap astoņiem vakarā. Vīrietis bija devies uz mežu ogu meklējumos, pēc kā neatgriezās mājās. Pēc radinieku teiktā, viņam ir veselības problēmas, kuru dēļ viņiem bija aizdomas, ka viņš ir pakļauts briesmām. Meklēšana tika uzsākta uzreiz pēc tam. 

Sākumā policisti mēģināja noteikt pazudušās personas atrašanās vietu, izsekojot viņa mobilo tālruni. Viņš piebilda, ka papildus parastajām patruļām, meklējumos nekavējoties tika iesaistīts arī kinologs ar dienesta suni Rikiju.

"Policijai izdevās ātri atrast zilu automašīnu, kuru meža malā bija atstājis sirmgalvis. Policijas suns no automašīnas meklēšanas grupu ieveda krūmā, kas atradās apmēram simts metru attālumā, kur sirmgalvis bezpalīdzīgā stāvoklī gulēja uz sūnām," stāsta policijas pārstāvis. Sirmgalvis tika nodots ārstiem.

Likumsargi stāstīja, ka Rikijs pazudušo sirmgalvi ir izglābis, jo tumsā tādiem krūmiem būtu bijis ļoti vienkārši paiet garām.

"Situāciju vēl vairāk sarežģīja fakts, ka bezpalīdzīgais vīrietis nevarēja atbildēt uz meklēšanas grupas saucieniem," piebilda likumsargs.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu