Foto ⟩ Pamatīgi izlijusī Kersti Kaljulaida. Ļaudis šokā par kungiem, kuri nepiedāvāja Igaunijas prezidentei lietussargu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Raul Mee/Postimees Grupp/scanpix Baltics

Tallinā 23. augustā norisinājās Eiropas staļinisma un nacisma upuru atceres dienai veltīts pasākums, kurā piedalījās arī Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida. Tiesa, laikapstākļi gan todien nelutināja, liekot prezidentei pamatīgi izlīt. 

Kaljulaida pēc vizītes oficiālās daļas nolēma baudīt koncertu, tomēr lija lietus. Igaunijas prezidente nebija nodrošinājusies ar lietussargu, tādēļ to nācās baudīt slapjumā.

Foto: Рауль Меэ

Tomēr internetā ļaudis pauda pamatīgu neizpratni par vīriešiem, kuru ieskauta sēdēja Kaljulaida - daudziem no tiem bija lietussargs, tomēr neviens no viņiem nepiedāvāja to prezidentei.

Foto: Raul Mee/Postimees Grupp/scanpix Baltics

Atgādinām, ka Tallinas mēram bija nolīgti darbinieki, kuri lietus laikā viņam virs galvas nesa lietussargu. Kā redzams, prezidenta kancelejā šāds izdevumu postenis nav nodrošināts. 

Kaljulaidas kadri, kuros viņa sēž skaistā zilā kleitā ar pieskaņotiem apaviem, raisīja gan sašutumu, gan līdzjūtību. "Kur palikuši īsti vīrieši?!" žēlumu neslēpa sociālo tīklu lietotāji. Daudzi gan atbildēja, ka varbūt vīrieši nav vēlējušies Kaljulaidai piedāvāt lietussargu, jo baidījās, ka šāds žests tiktu uztverts kā dzimumu līdztiesības pārkāpums. 

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu