"Nolēca un tā arī neizpeldēja." Pārgalvība uz Salu tilta gandrīz prasījusi cilvēka dzīvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Salu tilts
Salu tilts Foto: Zane Bitere/LETA

Pārgalvība rīcība, lecot no Salu tilta, gandrīz prasījusi vēl vienu dzīvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Arvien biežāk ieraduma spēks cilvēkiem liek no kabatas izvilkt telefonu, lai filmētu, nevis zvanītu dienestiem ekstrēmā situācijā, redzot, piemēram, cilvēku, kas grasās lēkt no liela augstuma ūdenī. Neatkārtojiet nākamā sižeta varoņu kļūdu, jo bezdarbība var maksāt dārgi!

Daudzi atpūtnieki, kas svētdienas pievakarē atradās Salu tilta tuvumā, kļuva par aculieciniekiem visai pārgalvīgai rīcībai. Pie tilta margām, posmā starp Krasta ielu un Zaķusalu, parādījās cilvēks, kas ar rokām turējās pie malas, šķietami grasoties lēkt.

Pēc dažām sekundēm, kad par notikušo ziņots glābšanas dienestam, nodoms īstenots. Sekoja kritiens aukstajā ūdenī.

Daudzi, iekams saukt dienestus, vilcinājās, domājot, ka cilvēku kāds tur. Izrādījās, ka blakus cilvēkam, kas nolēca no tilta, neviena nebija.

Vēlāk noskaidrojās, ka ūdenī nokļuvušais cilvēks tomēr ir kāda jauna sieviete. Pateicoties laikus izsauktajam glābšanas dienestam, nelaimē nonākušo izdevās glābt.

Zināms, kā nopietnas traumas kritiena rezultātā cietusī neguva. Vai tilts bija izvēlēts kā vieta, kur šķirties no dzīves, vai arī notikušais skaidrojams kā citādāk, to administratīvajā lietvedībā skaidro policisti.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu