LABA SOMA ⟩ Iepazīsties ar mazā Eliasa zīmējumiem rotāto produktu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārais kulinārijas blogeris Rojs Puķe jeb Pipars aicina uz jaunu akciju - projektu "Laba Soma", kuras ietvaros cilvēki var iegādāties somu ar kāda bērna, kuram nepieciešama ārstēšana, vizuālo noformējumu. Pirmais "dizaineris" šo somu sērijā ir mazais Eliass, kuram nepieciešama turpmāka rehabilitācija, lai spētu dzīvot pilvērtīgu un laimīgu dzīvi.

Eliasa mamma, Evija Vasilevska, stāsta: "Eliass piedzima 2006. gada 28. augustā, taču nu jau labu laiku kā īpašu dienu ģimenē atzīmējam arī 8. martu, kad Eliasam izdevās izdzīvot pēc sadursmes ar automašīnu. Dēla jaunās dzīves atskaites punkts ir 2011. gads, kad, rūpīgi analizējot un pārdomājot ikkatru soli, ar ģimenes, ārstu un draugu atbalstu, sākām Eliasa dzīves pieredzes veidošanu no nulles punkta.

Ir pagājuši deviņi gadi, kuru laikā Eliass ir ticis ārā no ratiņkrēsla, iemācījies runāt, iemācījies peldēt, kā arī ir uzsācis spert arī pirmos patstāvīgos soļus rehabilitācijas centrā ''Poga''. Puisis labprāt jāj uz zirga, brauc ar speciālo "HOPP" trīsriteni un mācās Kaunatas vidusskolā."

Foto: Publicitātes foto

Elisasam vienmēr ir paticis zīmēt - viņš to dara ar lielu prieku un, apskatot grafiskos attēlus, var izsekot līdzi līniju vilkšanas treniņiem, apļa savienošanas prasmēm, kā arī stāstošu kompozīciju veidošanai, kurā vienmēr ir svarīgs Eliasa pamatojums - kas ir attēlots bildē, kādi ir varoņi, kāpēc ir izmantota zaļa vai melna krāsa, ko nozīmē konkrētais cipars vai tēls.

Katram zīmējumam pamatā ir stāsts, gluži tāpat kā projektam "Laba Soma", kura pamatā ir stāsts par blogera Pipara vēlmi atrast videi un cilvēkam draudzīgu risinājumu, izveidojot produktu, kurš ir ne tikai praktisks, lietderīgs un vizuāli pievilcīgs, bet arī piepildīts ar jēgpilnu saturu.

Cilvēki, kuri to ir jau iegādājušies apliecina, ka somas ir ērtas, praktiskas ikdienā uz pleca nēsājot, kā arī ietilpīgas. Gaumīgi realizētais kontrastējošo krāsu dizains ir papildināts ar Eliasa zīmējumiem un to vizuālais veidols ir saplūdis vienotā veselumā, ļaujot rast prieku gan par grafiskajiem laukumiem, gan dod iespēju izpētīt Eliasa zīmējumus un iepazīties ar jaunā mākslinieka parakstu.

Šis projekts ir brīnišķīgs cilvēku labu nodomu īstenojums, kas ikdienu spēj padarīt košāku un sirdi priecīgāku, jo no katras pārdotās somas pieci eiro tiek ziedoti Eliasa turpmākajai rehabilitācijai.

"Laba Soma" ļauj iegūt ne tikai augstas kvalitātes somu, bet arī apziņu, ka pirkums ir videi draudzīgs un spēj tiešā veidā uzlabot kāda bērna dzīvi.

"Laba Soma" auduma maisiņus var iegādāties www.labasoma.lv vai jebkurā "KOOL" uzpildes stacijā!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu