Seriāla "Amulets" zvaigzne Alisa Milano atklāj baisus ilgstošus Covid-19 simptomus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu aktrise Alisa Milano, kura atpazīstamību iemantoja ar lomu seriālā "Amulets" (Charmed), kopš marta cīnās ar Covid-19 simptomiem. Nesen viņa atklāja, ka slimības dēļ strauji zaudē matus, bet tagad pastāstīja, ka Covid-19 viņai radījis arī problēmas ar sirdi un atmiņu.

Milano vietnē "Instagram" jaunā ierakstā pastāstīja par savu fizisko un garīgo veselību, atklājot, ka viņa jūtas "labi", neskatoties uz to, ka izjūt dažus ilgstošus simptomus, kas saistīti ar Covid-19.

"Fiziski es sāku justies labāk. Es joprojām ik pēc trim dienām lietoju aspirīnu, lai šķīdinātu asinis, zivju eļļu, D, C vitamīnu, cinku un B vitamīnu kompleksu.

Man joprojām laiku pa laikam ir sirdsklauves. Es joprojām reizēm aizmirstu vārdus (absolūti sliktākā daļa), 

rakstīja aktrise.

Tomēr Milano piebilda, ka viņas pašreizējie simptomi nav ne tuvu tik slikti kā pirms dažām nedēļām.

"Es jūtos labāk," bilda aktrise, pastāstot, ka viņas jaunākie datortomogrāfijas un sirds magnētiskās rezonanses rezultāti bijuši "normāli".

Tomēr Milano neslēpa, ka viņai joprojām dažreiz esot ļoti bail. 

"Bail nevis atkal saslimt, bet gan par to, ka mani mīļie var saslimt. Es nekad nevēlētos, lai viņiem būtu jāiet šim cauri. Tas ir zvērīgi. Tāpēc es svārstos starp to, ka esmu tik pateicīga un tik ļoti pārbijusies. Pateicīga, ka tieši es saslimu, bet pārbijusies, ka draugi vai ģimene slimos," rakstīja zvaigzne.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu