Ģimene ASV savam smagi slimajam mīlulim devusi iespēju katru dienu izdzīvot kā pēdējo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zelta retrīvers Teo.
Zelta retrīvers Teo. Foto: Facebook/Jenny Leech

Kāda ģimene ASV adoptējusi smagi slimu zelta retrīveru un devusi viņam iespēju mesties piedzīvojumos, un pilnvērtīgi nodzīvot sava mūža atlikušās dienas, vadoties pēc savdabīga "pēdējo vēlmju" saraksta, vēsta portāls "People".

Dženija Līča no Ilinoisas štata ASV publicē ierakstus un fotogrāfijas "Facebook", daloties ar to, kā viņas ģimene palīdz adoptētajam sunītim Teo paspēt piedzīvot pēc iespējas vairāk.

"Viņa piedzīvojumu saraksts tika izveidots tā, lai Teo dotu iespēju piedzīvot ko brīnišķīgu un saņemt daudz mīlestības," atklājusi suņa saimniece, kura suņu senioru adoptējusi no patversmes šī gada maijā.

Līčas ģimene 27. maijā adoptējusi 12 gadus vecu zelta retrīveru, kuru glābēji atraduši pamestu veikala stāvvietā, kas, ja viņi nebūtu iejaukušies, visticamāk kalpotu par Teo dzīves beigu mājvietu, vēsta Dženijas ieraksts sociālajā tīklā "Facebook". Zelta retrīveram ir vairāki nelabvēlīgi audzēji, kā arī sēklinieku vēzis ar metastāzēm prostatā un vēderā.

Photo credit: Chops Photography

Posted by Jenny Leech on Monday, 27 July 2020

Teo cienījamā vecuma un agresīvās onkoloģiskās saslimšanas dēļ operācija nav iespējama, taču sunim tiek doti medikamenti, lai apturētu vēža izplatību un palīdzētu ķepainim pārvarēt sāpes.

"Neskatoties uz visu, viņš ir ļoti labsirdīgs, laimīgs un mīlošs, kā arī dzīvo ar lielu degsmi," sociālajos tīkos atklāj Līča. Saime nezina, cik Teo vēl ir atlicis šaipasaulē, taču viņi dara visu iespējamo, lai kopā pavadītais laiks būtu piepildīts ar spilgtiem piedzīvojumiem.

"Ja mēs redzēsim, ka Teo cieš sāpes vai arī viņam pazūd apetīte un dzīvesprieks, ja viņa dzīvē būs vairāk sliktu nekā labu dienu, mēs ļausim ķepainim doties. Šobrīd mēs dzīvojam lēnām, dienu no dienas, un cenšamies katru dienu padarīt par labāko," sacījusi Līča.

Photo credit: Chops Photography

Posted by Jenny Leech on Monday, 27 July 2020

Kādos piedzīvojumos ķepainis ar savu ģimeni ir devušies? Teo ir izbaudījis dienu pludmalē, skatījies brīvdabas kino, baudījis patiesi gardus ēdienus (burgerus un steikus vakariņās) un pat devies uz aklo randiņu suņiem! Viņš tāpat arī kļuvis par goda policijas suni vietējā iecirknī.

Sieviete vēsta, ka labprāt uzklausa jaunas idejas piedzīvojumu sarakstam no tūkstošiem cilvēku, kuri seko līdzi Teo izdarībām internetā.

"Daudzi sāka ieteikt jaunas idejas Teo piedzīvojumu sarakstam - kāds labdaris piedāvāja viņu paņemt līdzi izbraukumā ar laivu, cits izvizināja mūs "Mustang" markas kabrioletā. Šīs pieredzes ir bijušas burvīgas," Līča atklājusi sarunā ar WHTM ziņu kanālu, kurā apspriedusi svešinieku iesaisti Teo pēdējās dienās.

Saime katru rūpējas par to, lai Teo un viņa iemīļotais plīša astoņkājis varētu izbaudīt vēl vienu piedzīvojumu no saraksta. Mīlošie saimnieki cer, ka Teo iepriecina tos, kuri seko līdzi viņa piedzīvojumiem.

"Viņš ienāca mūsu dzīvē ar kādu mērķi. Es domāju, ka cilvēki meklē lietas un veidus, kas viņus padara laimīgus, un Teo viņiem šo iespēju sniedz," minējusi suņa saimniece.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu