Muceniece par Prilučnija greizsirdību laulības laikā: Izrādījās, ka tā nav mana problēma (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise Agate Muceniece pirms šķiršanās no Pāvela Prilučnija savā "Youtube" kanālā pāris reizes mēnesī publicēja video, kuros parādīja savu ikdienu kopā ar bērniem un vīru. Nu Agate nākusi klajā ar pirmo šāda veida video, jau būdama šķirtenes statusā. 

Agate video uzsver, ka nevēlas izvirzīt priekšplānā šķiršanās tēmu, taču nevar klusēt. Viņa gribētu pielikt visam treknu punktu. Viņa atzīst, ka attiecības ar aktieri bija ļoti sliktas, bet, pateicoties visam, dzima viņas raidījums "Godīga šķiršanās", kas saņēmis lielu atsaucību.

"Es negribu neko teikt par Pāvelu. Es priecājos, ka tas notika tagad, nevis tad, kad mums būtu 70 gadu. Es būtu sapratusi, ka visu mūžu mani pievīla. Tas būtu sāpīgāk. Es nevarētu veidot karjeru. Tomēr es joprojām neesmu tik veca un ceru, ka tagad varu baudīt dzīvi," viņa atzina.

Viņa atzīmēja, ka ir pateicīga Prilučnijam par kopā pavadītajiem gadiem.

"Protams, laulībā es kļuvu nedaudz nedroša, kaut kā saspiesta. Visu laiku domāju, kā vīrieši uz mani skatīsies. Pats galvenais, kā Paša uz to reaģēs. Paldies Dievam, ka manā dzīvē tā vairs nav, jo izrādījās, ka tā nav mana problēma. Ejam tālāk!" paziņoja Muceniece.

Aktrise stāstīja, ka bērni labprāt pavada laiku kopā ar savu tēvu.

Atgādinām, ka Pāvela Prilučnija un Agates Mucenieces šķiršanās bija samērā mierīga. Bijušie laulātie mierīgi un bez advokātu palīdzības izlēma jautājumus par mantas sadali un uzturlīdzekļu izmaksu. Aktieris atstāja sievai un bērniem dzīvokli Maskavā, un viņi aizbildnību sadalīja vienādi: lai arī bērni dzīvo kopā ar māti, viņi var satikt savu tēvu, kad vēlas.

Aktieri 2010. gadā tikās populārā seriāla "Slēgtā skola" filmēšanas laukumā un gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā dzimuši divi bērni - meita Mia un dēls Timofejs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu