"Unikāls izskats ar lielu deguna un zoda pārklājumu." "Apple" izstrādā sejas maskas saviem darbiniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Tehnoloģiju gigants "Apple" ir izstrādājis aizsargmaskas saviem darbiniekiem. To dizainu veidojuši tie paši cilvēki, kas izstrādājuši "iPhone" un "iPad", vēsta "Bloomberg".

"Apple" radītās aizsargmaskas pienāksies kompānijas darbiniekiem, to vidū arī konsultantiem veikalos. Pirmais produkts, par kuru paziņots šī gada rudenī, sauksies "Apple Face Mask", un to radījusi inženieru un dizaineru komanda, kas izstrādā viedtālruņus un planšetdatorus.

Maska sastāv no trim aizsardzības slāņiem un filtrē gan izelpojamās, gan ieelpojamās gaisa daļiņas. Masku ir iespējams mazgāt un atkārtoti lietot līdz piecām reizēm. Tai ir regulējamas aukliņas, ar kurām tā turas pie ausīm.

"Tipiskā "Apple" stilā, maskai būs unikāls izskats ar lielu deguna un zoda pārklājumu," raksta "Bloomberg".

"Apple" apstiprināja, ka ir izstrādātas jaunas maskas, un jau tuvāko divu nedēļu laikā tās tiks piegādātas darbiniekiem.

Kompānija gatavojas arī iepirkt maskas. Šeit tiek runāts par "ClearMask" sejas aizsegiem, pateicoties kuriem cilvēka seju ir iespējams redzēt gandrīz pilnībā. Tās ir pirmās gandrīz caurspīdīgās sejas maskas. Tās ļauj cilvēkiem ar vāju dzirdi lasīt no lūpām un labāk saprast citus cilvēkus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu