Noskaidrots, vai gaidāma vēl kāda "X Faktora" sezona un kādēļ tā vietā tiek piedāvāts jaunais šovs "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

13. septembrī kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvoja jauns muzikālais šovs "Balss maskā", savukārt pērn rudenī skatītājus svētdienu vakaros priecēja šovs "X Faktors". "Apollo" sazinājās ar TV3 komunikācijas speciālisti Alisi Mališko, lai noskaidrotu, kādēļ "X Faktoru" nomainīja "Balss maskā".

Arī skatītāji neslēpa šoku par to, kādēļ viņu iemīļotā rudens šova vietā nu TV ekrānos redzama jauna pārraide. Kā atzina Mališko, plānus šogad realizēt "X Faktoru" izjauca tieši koronavīruss. 

"Pērn TV3 kanālos bija skatāma pasaulslavenā muzikālā šova “X Faktors” trešā sezona, kurā sevi pierādīt varēja Latvijas skanīgāko balsu īpašnieki. Reitingi apstiprina, ka tas bija liels notikums – gandrīz puse TV skatītāju svētdienas vakarus pavadīja, sekojot līdzi muzikālā šova dalībnieku izaugsmei. Kopumā šovs sasniedza 840 tūkstošus skatītāju, kļūstot par sesto skatītāko pārraidi TV3 kanālā un devīto skatītāko pārraidi starp visiem TV kanāliem 2019. gadā. 

Raugoties uz šova lielo popularitāti, arī 2020. gada rudenī kanāls TV3 saviem skatītājiem bija iecerējis piedāvāt vērienīgās muzikālās sacensības jauno sezonu. Lai 2020. gada rudenī skatītāji varētu baudīt aizraujošo sacensību, jau aprīļa sākumā bija plānots izsludināt pieteikšanos šovam, pēc kā sekotu reģionālās atlases klātienē visā Latvijā un jau nākamajā posmā - TV atlašu un “Krēslu izaicinājumu” raidījumu ieraksti.

Tomēr, ņemot vērā Latvijā un pasaulē izsludināto ārkārtas stāvokli Covid-19 pandēmijas dēļ, šova norisi 2020. gadā nācās atcelt, jo realizēt šovu atbilstoši tā formātam ar spēkā esošajiem ierobežojumiem nebija iespējams. 

Skatoties nākotnes perspektīvā, kanāls TV3 vēlētos iepriecināt skatītājus ar šova jaunāko sezonu 2021. gadā, tomēr to šobrīd ir grūti prognozēt, jo tas ir atkarīgs no vairākiem apstākļiem - vīrusa Covid-19 izplatības Latvijā un pasaulē, valstī noteiktajiem ierobežojumiem un epidemiologu ieteikumiem. Tomēr ļoti ceram, ka 2021. gadā mums būs iespēja iepriecināt mūsu skatītājus! Tikmēr aicinām “X Faktora” fanus sekot līdzi lielajai minēšanas spēlei muzikālajā šovā “Balss maskā” katru svētdienu plkst. 20.00 kanālā TV3!" vēstīja Mališko. 

Foto: Šova "X Faktors" trešās sezonas noslēgums

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu