Video "Viņš mīl šo spēli!" Futbola maču Anglijā pārtrauc kāds negaidīts viesis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Anglijas pēc spēka trešās spēcīgākās futbola līgas mačā starp Karltonas "Athletic" un "Ilkley Town" komandām pietiekami ilgu pārtraukumu izraisīja kāds negaidīts viesis.

Spēles gaitā laukumā izskrēja alpaka vārdā Oskars, kuram bija veiksmīgi izdevies aizbēgt no kāda vietējā fermera.

BBC pēc kuriozā atgadījuma uz sarunu aicināja "Athletic" treneri Džonu Flinu, kurš atklāja, ka ķepaiņa dēļ spēlē iestājies vismaz 15 minūtes garš pārtraukums. Nevienam neesot izdevies dzīvnieku savaldīt. Savukārt spēles tiesnesis pēc risinājuma esot vērsies tieši pie Flina.

Galu galā kādam no spēles dalībniekiem izdevās sazvanīt fermeri, no kuras saimniecības dzīvnieks izbēga. Arī ķepaiņa saimniece atzina, ka Oskaram ļoti patīkot futbols un jebkāda cita veida aktivitātes ar bumbu.

"Viņš mīl šo spēli. Kad tuvumā ir jebkādas aktivitātes ar bumbu, viņš allaž ir pie sētas un vēro notiekošo," sacīja Oskara saimniece.

Nobeigumā "Athletic" treneris jokoja, ka alpakam esot izdevies demonstrēt pietiekami labu sniegumu, lai viņš Oskaru uzaicinātu arī uz nākamo komandas treniņu.

Oskara ierašanās laukumā gan nepalīdzēja "Athletic" izcīnīt uzvaru, jo mačā ar 2:0 pārāki bija "Ilkley Town" futbolisti.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu