ASV kalna virsotnē atrasts pamests auto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/HemetNews

Kāda kalna galā Kalifornijā uziets neparasts atradums - automobilis "Jeep Wrangler" bez vadītāja. Apstākļi, kādos auto nonācis netālu no Lomalindas pilsētas esošā kalna virsotnē, pār kuru vijas pastaigu un velobraucēju taka, nav zināmi, taču policija ir sākusi pazudušā braucēja meklēšanu un viņam draud sods. 

Attēlos, kas publicēti "Hemet News" "Facebook" vietnē, redzams, ka džips ir iestidzis smiltīs kalnu grēdas virsotnē un abpus tam ir samērā stāvas nogāzes.

Foto: Facebook/HemetNews

Aina ir vairāk nekā neparasta, un skaidrs, ka mašīnas nobraukšana no nelaimes vietas prasīs daudz pūļu un uzmanības. Komentētāji jau lēš, ka varbūt būs nepieciešama pat helikoptera palīdzība vai arī jāriskē un jāmēģina nobraukt pa nogāzi. 

Iemesli, kādēļ "Wrangler" atrodas tur, kur atrodas, var būt visdažādākie, un patiesos atklās tikai vadītājs, kad tiks atrasts. Līdz tam atliek vien minēt un pieņemt, ka viņš ir vēlējies pārbaudīt ar bezceļu braucēja leģendām apvītā apvidus auto spējas un iebraucis aizliegtā zonā. Un par to arī attiecīgi samaksās, turklāt ne tikai ar evakuācijas rēķinu segšanu, bet arī ar soda naudu par dabas postīšanu.  

Foto: Facebook/HemetNews
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu