Igauņu politiķis urinējis uz piekauta vīrieša, visticamāk, "mīlas trijstūra" dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Septembra pēdējā nedēļā tiesa uzņēmēju un Viljandi domes deputātu Valteru Vaču par uzbrukumu kādam vīrietim, ko vēlāk pazemojis, atlaida bez soda. Nu vadošais prokurors šo lēmumu ir atcēlis, vēstī laikraksts "Postimees".

Cietušā advokāts Raivo Bergsons trešdien, 7. oktobrī, īsi pirms darba dienas beigām, no prokuratūras saņēma ziņojumu, ka lēmums par lietas izbeigšanu ir atcelts.

Saskaņā ar viena liecinieka liecībām, viņš redzējis, ka 9. februārī pēc pulksten 18 Vača uzbrukcis citam vīrietim netālu no Baltijas stacijas. Politiķis piekāvis vīru līdz viņš palika guļam uz ielas, un pirms došanās prom atvieglojās tieši uz upura.

Saskaņā ar aizstāvības materiāliem uzbrukuma cēlonis varēja būt iespējamais "mīlas trijstūris" starp Vaču, upuri un vienu sievieti. Drāmā esot iesaistītas arī narkotikas. Uzbrucējam bijušas aizdomas, ka upuris viņa draudzenei devis narkotikas. Šīs aizdomas izmeklēšanas laikā neapstiprinājās.

Vača procesa laikā apgalvoja, ka neatceras, ka būtu urinējis uz cietušā. Pēc Raivo Bergsona teiktā, prokuratūra neteica, ka pirmstiesas izmeklēšana, kas ilga septiņus mēnešus, varētu beigties bez soda. Bergsons bilda, ka upuris nevēlas izlīgt ar pāridarītāju.

Valters Vača ir Viljandi pilsētas domes loceklis kopš 2017. gada beigām un kopš 2018. gada ir Tēvijas partijas biedrs. Kopš šī gada februāra viņš nav piedalījies pilsētas domes sēdēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu