Skandāls Krievijas šovbiznesā: Sobčaku apsūdz šova "Māja-2" producenta laulības izjaukšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

50 gadus vecā raidījuma "Māja-2" bijusī producente Vasiļina Mihailovska, kuras darbs bieži tika dēvēts par šova panākumu atslēgu, savā "Instagram" vietnē atklāja nepatīkamas detaļas par raidījumu vadītāju Kseniju Sobčaku. 

Bijusī kolēģe apsūdzēja Kseniju par to, ka viņa iznīcinājusi Vasiļinas laulību ar ģenerālproducentu Alekseju Mihailovski. 

"Kādreiz Ksenija bija tā, kura manas mirstošās laulības zārkā iesita pēdējo naglu. Patiesībā es nekad viņai to nepārmetu. Tā bija vīra nodevības publicitāte, kas traumē tā, ka tevi pārklāj rētas. Nekas cits nav iespējams. Kā ar Kseniju? Viņa uzsita sev pa plecu un skrēja tālāk," sacīja Vasiļina. 

Mihailovska atzīmēja, ka tieši viņas mīlošais vīrs padarīja Kseniju, kas bijusi tikai ballīšu meitene, par īstu zvaigzni.

"Vēlāk es ievēroju viņas taktiku. Lai kur viņa parādītos, viņa atrod visietekmīgāko vīrieti," par Kseniju izteicās Vasiļina. 

Tomēr, izšķīries no sievas, Mihailovskis neizveidoja attiecības ar Kseniju. 2013. gadā viņš apprecējās ar "Māja-2" bijušo dalībnieci Natāliju Varvinu. Abi joprojām ir kopā, bet atvašu viņiem nav. Arī Vasiļina atrada savu laimi - kopš 2016. gada viņa ir precējusies ar režisoru Dmitriju Novokšonovu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu