Kā katra Zodiaka zīme izturas pret saviem ienaidniekiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Mēdz teikt, ka no mīlestības līdz naidam ir viens solis, taču ne vienmēr savs ienaidnieks ir jāmīl. Arī uzsākot diskusiju, tā var pārtapt naida pilnā skandālā. Vieni strīdos plēš matus, kamēr citi miermīlīgi klusē. Par to, kā katra Zodiaka zīme izturas pret saviem ienaidniekiem, vēsta portāls "Lisa".

Auns

Ja Auns tevi ienīst, tad labāk ir pilnībā izslēgt iespēju krustoties ar šīs zīmes pārstāvi. Auns ir spējīgs uz visu, lai atriebtos vai nomelnotu kādu, kurš, viņuprāt, kļūdās.

Vērsis

Vērsis ir pieradis runāt personīgi. Kad šīs zīmes pārstāvji kādu ienīst, viņi tieši paudīs savu viedokli un nekad nebūs tuvu kādam, kurš viņiem nav patīkams.

Dvīņi

Ja kāds apvainos Dvīņus, šie cilvēki nekad nežēlos savu sāncensi. Dvīņi nedomās par "vainīgā" emocijām, kā arī neizrādīs cēlumu viņa virzienā.

Vēzis

Vēži nevēlas asimilēt savas negatīvās jūtas, tāpēc šīs zīmes pārstāvji cenšas neuzņemties aizvainojumu, uzkrāt negatīvas emocijas un ilgi nepieķerties dusmām vai neapmierinātībai.

Lauva

Ja šī Zodiaka zīme tiks izprovocēta, viņi piezvanīs nīstajiem cilvēkiem un uzsāks ar viņiem karstu strīdu, taču visbiežāk viņi neatkāpsies līdz sāncenši pieņems sakāvi un atstās Lauvu vienu.

Jaunava

Jaunavai parasti nav laika ienīst cilvēkus. Tā ir tikai laika izšķiešana, ko viņi varēja pavadīt, darot kaut ko labu sev. Būtībā Jaunavas pilnībā ignorē negatīvo klātbūtni viņu dzīvē.

Svari

Svariem nepatīk konflikti, bet, kad tie notiek, viņiem šķiet labāk tos risināt, nevis ļauties karstam strīdam. Ja Svari ir strīda vidū ar cilvēku, kuru viņi ienīst, viņi nekad neklusēs.

Skorpions

Skorpions ir viena no tām Zodiaka zīmēm, kurām vienkārši nav laika aktīvi kādu ienīst. Ja Skorpions patiešām kādu ienīst, viņš, visticamāk, vienkārši pateiks to šim cilvēkam un tiks ar to galā. Abi būs laimīgāki, kad viņiem vairs nebūs jācīnās savā starpā.

Strēlnieks

Strēlniekiem nepatīk ienīst cilvēkus, jo viņiem šķiet, ka tas viss tikai atdzīvina naidīgu enerģiju. Protams, Strēlniekam ir ienaidnieki. Strēlnieks dod priekšroku izaicinoši atstāt istabu, kad tajā ienāk kāds viņiem nepatīkams.

Mežāzis

Mežāzis labāk runās, nekā klusēs. Mežāzis nav konfrontācijas atbalstītājs. Ja viņiem šķiet, ka cilvēks, kuru viņi ienīst, vienkārši apgrūtina viņu dzīvi, Mežāzis noteikti viņam visu izstāstīs tieši, nevis visglaimojošākajā formā.

Ūdensvīrs

Šī zīme izturas smalkāk pret naidu, tas viņos neizpaužas tik spilgti kā citās Zodiaka zīmēs. Ūdensvīri var saglabāt skaidru prātu un kļūt emocionālāki, saskaroties ar cilvēkiem, kurus viņi ienīst.

Zivis

Zivis dod priekšroku manipulācijām ar tiem, kurus viņi ienīst. Viņi visu nerunās klātienē, drīzāk radīs situāciju, kas cilvēku nostādīs neērtā, grūtā stāvoklī, no kura nav iespējams izkļūt.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu