Bertāns atklāj, ka, visticamāk, jau pārslimojis Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: bckhimki.com

Latvijas izlases basketbolists sarunā ar raidījumu "Sporta Studija" stāstīja par ieilgušo "lazareti" Maskavas apgabala "Himki" rindās.

Iepriekš pozitīvu Covid-19 testu saņēma Bertāna komandas biedrs Himki rindās Jānis Timma, kurš gad tagad no lipīgā vīrusa esot pilnībā izārstējies un pēdējie divi testi bijuši negatīvi.

Bertāns sarunā ar "Sporta Studiju" atzīst, ka viņš arī, visticamāk, kādā mirklī ar Covid-19 izslimojis, lai gan testi konstanti bijuši negatīvi.

Man it kā visi testi bijuši negatīvi, bet pēdējās asins analīzēs, kur antivielas uzrāda, man ir diezgan augsts cipars tām antivielām. Tas ir pilnībā simtprocentīgi, ka man viņš [Covid-19] kaut kur kaut kādā brīdī ir bijis, bet tajā pašā laikā ar negatīviem testiem. Visticamāk, bez kādiem simptomiem, bet antivielas asinīs ir. Interesanti."

Tāpat aizsargs neslēpa, ka "Himki" bez Covid-19 plosa arī dažādi savainojumi. Kā skaidroja pats Bertāns pirms mača pret Tallinas "Kalev/Cramo" sastiepis kājas muskuli. Tomēr viņš bija spēles pieteikumā un to noskatījās no soliņa, jo, lai komanda varētu aizvadīt maču, tai uz spēli ir jāpiesaka vismaz astoņi basketbolisti.

Pats Bertāns gan uzskata, ka no būtiskākām traumām ir izvairījies, jo starpsezonā sevi uzturēja lieliskā formā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu