Repere Kārdija Bī nejauši nopludinājusi savu kailfoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Repa zvaigzne Kārdija Bī jeb īstajā vārdā Belkalisa Alamanzara, savā "Instagram" kontā pavisam netīšām publicēja savu kailfoto. Dziedātāja kadru nekavējoties izdzēsa, bet diemžēl bija jau par vēlu.

Amerikāņu hiphopa dziedātāja Kārdija B netīšām ievietoja savu kailfoto vietnē "Instagram". Pikantais tuvplāna kadrs visā krāšņumā parādīja mākslinieces krūtis. Fotogrāfija pārsteidzošā ātrumā izplatījās interneta vidē. 

Visticamāk zvaigzne to netīšām publicēja pēc pārāk vētrainajām viņas dzimšanas dienas svinībām. Kārdijai 11. oktobrī apritēja 28 gadi. Lai arī zvaigzne kļūdu ātri izlaboja, faniem izdevās fotogrāfiju saglabāt, tāpēc tagad tā ir pieejama visiem.

Sākumā dziedātāja bija izmisusi. Viņa nesen iesniedza šķiršanās pieteikumu un nu ir oficiāli brīva, taču viņai ir jauna meita, kurai drīz būs divi gadi.

Foto: Instagram/iamcardib

"Dievs, kāpēc tu mani padarīji tik stulbu un atpalikušu? Kāpēc? Kāpēc? Kāpēc?" viņa steidzās rakstīt vietnē "Twitter".

Viņa vienmēr ir mīlējusi ģērbt atklātus tērpus, tāpēc daudzi tiešsaistē ir apsprieduši viņas figūru. Turklāt ir neskaitāmas fotogrāfijas, kurās zvaigzni var redzēt gandrīz kailu. Kārdija ātri vien pieņēma notikušo un arī fani atbalstīja viņas lēmumu.

Pēc tam repere pat rakstīja, ka nepārdzīvo par notikušo, jo agrāk bijusi striptīzdejotāja, tādēļ neskaitāmi cilvēki tik un tā redzējusi viņu kailu. 

Interneta vidē pat izveidojās zibakcija #BoobsOutForCardi (Krūtis ārā Kārdijas dēļ). Tās dalībnieki publiski dalās ar savu kailo krūšu fotogrāfijām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu