Īpašs veids, kā karaliene Elizabete II bauda burgerus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Karaliene Elizabete II vienmēr ir ļoti rezervēta. Ir viegli iedomāties, kā viņa graciozi dzer tēju, uzkožot neliela izmēra cepumu. Ir daudz grūtāk iedomāties, kā viņa notiesā sulīgu burgeru, vēsta portāls "Elu24". 

Ticiet vai nē, karaliene Elizabete II laiku pa laikam bauda garšīgus burgerus. Kamēr mēs mīlam burgerus, kurus ieskauj mīksta maizīte, karaliene dod priekšroku maltītei bez tās.

Tomēr Elizabetei II joprojām ir viens nosacījums - burgeri jāgatavo pilī, jo karaliene necieš ātrās ēdināšanas restorānus.

Karaliene vienmēr cienījusi ēdienu, kas pagatavots autentiski. Maizītes trūkums nozīmē, ka Elizabete II hamburgeru ēd ar nazi un dakšiņu. Pat ja karaliene ēstu hamburgeru ar abām to ieskaujošajām maizītēm, viņa to nekad neēstu ar rokām.

"Majestātes Viktorijas laika audzināšana nosaka, ka vienīgais, ko ar rokām var pacelt pie mutes, ir pēcpusdienas tēja," saka bijušais karalienes šefpavārs Darens Makgreidijs.

Makgreidijs, kurš 15 gadus strādāja karaliskajā ģimenē, arī paziņoja, ka, piemēram, karaliene nekad neēd picu. Toties princese Diāna un viņas ģimene ļoti mīlēja šo gardumu.

"Es visu laiku iepriecināju Viljamu ar picu. Otrajā pavārgrāmatā es publicēju tikka masala picas recepti, jo viņš mīl indiešu ēdienus. Tā nu picā tiek apvienotas Viljama divas mīlestības," stāsta pavārs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu