FOTO "Viņu nekavējoties ir jāatlaiž." Boksa sabiedrība šokā par nepieņemamu tiesneša rīcību cīņas laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās boksa cīņa starp Luisu Ritsonu un Migelu Vaskezu. Šajā duelī gan plašu uzmanību izpelnījās sānu tiesneša Terija O'Konora rīcība cīņas laikā.

Minētajā cīņā uzvarēja vietējais bokseris Ritsons, kurš panākumu svinēja pēc dalīta tiesnešu lēmuma (113-116, 117-111, 115-113)

Kāds acīgs "Twitter" lietotājs ar lietotājvārdu "@markstaylor1980" pamanīja visai nepatīkamu epizodi un paspēja to iemūžināt. Minētais tiesnesis O'Konors cīņas laikā nav pievērsis uzmanību duelim un daudzi sporta fani uzskata, ka viņš lūkojas savā telefonā.

Uz šo "Twitter" atbildēja arī cīņas promoteris Edijs Hērns: "Ja tas ir telefons (es pieņemu, ka ir), tad BBofC viņu nekavējoties ir jāatlaiž."

Tāpat Hērns piebilda, ka, viņaprāt, pārāks šajā duelī bija Vaskezs. Jāatzīmē, ka tieši O'Konors cīņu novērtēja visnevienlīdzīgāk (117-111 par labu Ritsonam).

Nepatiku pauda arī Pasaules boksa padomes (WBC) prezidents Maurisio Sulaimans: "Šis attēls ir ļoti nepatīkams jebkurai personai, kas ir saistīta ar boksu."

Sarunā ar "Boxing News" Lielbritānijas boksa kontroles padomes galvenais sekretārs Roberts Smits skaidroja, ka notikušo izmeklēs: "Esmu ļoti, ļoti vīlies. Šo lietu ir jāizmeklē un tas tā arī notiks. Esmu saniknots, ka kas šāds varēja notikt. Pēc visa smagā darba, ko esam izdarījuši aizkulisēs, notiek kas šāds."

O'Konors jau iepriekš ir saņēmis kritiku par neadekvātu cīņas novērtējumu. Aizvadītā gada novembrī viņš vērtēja Kaluma Smita un Džona Raidera dueli. Toreiz boksa apskatnieki uzskatīja, ka pārāks bija Raiders, bet visi trīs tiesneši uzvaru atdeva Smitam un O'Konors cīņu novērtēja visnevienlīdzīgāk 117-111.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu