"Viņš gandrīz notrieca vīrieti ar diviem bērniem!" Ķengaragā iedzīvotāji sašutuši par dzērājšofera rīcību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Sestdien, 17. oktobrī Ķengaragā, Salaspils ielas 6 nama pagalma iedzīvotājus pārbiedēja avārija, kurā iereibis "Mercedes" automašīnas vadītājs apskādēja vairākus spēkratus, vēstī TV3 raidījumā "Degpunktā".

Pēc avārijas, kurā "Mercedes" spēkrata īpašnieks taranēja vairākus Salaspils ielas apkaimes spēkratus, tika izsaukta policija. Ierodoties uz notikuma vietu, policijai gandrīz nepietika CSN paskaidrojuma veidlapu, ņemot vērā lielo skaitu ar cietušajiem spēkratiem. 

"Mercedes" spēkrata vadītājs braucis ļoti pārgalvīgi, izdarot straujus līkumus šaurajās ielās, kā rezultātā cieta ielas malā novietotās automašīnas. Brauciens vadītājam noslēdzās ar ietriekšanos vairākās stāvošās automašīnās. Apkārtējie gājēji bija izbijušies no neadekvātā vadītāja, tāpēc bēga prom no viņa. 

"Gāja vīrietis kopā ar diviem bērniem un vadītājs gandrīz viņus notrieca. Vīrietis paslēpās aiz sava mikroautobusa, un vadītājs ietriecās mikroautobusā, tādējādi nedz vīrietis, nedz bērni netika skarti," stāsta aculieciniece Violeta.

Sieviete taisījās iet ārā no dzīvokļa, kur viņu jau gaidīja vīrs ar bērniem, kad pēkšņi netālu notikusi avārija. Tieši Violetas vīrs aizgāja līdz neadekvātā autovadītāja mašīnai, izraujot automašīnas atslēgas. Vadītājs palika sēdēt mašīnā līdz viņu vēlāk aizturēja policija.

Kad policija bija atbraukusi, viņu jau sagaidīja vairāki cietušo automašīnu īpašnieki. Autovadītājs pat bija paspējis apskādēt vienu automašīnu tirdzniecības centra stāvlaukumā. 

Vadītājam avārijas vietā noteica alkohola pārbaudi, pēc kuras tika konstatētas 0,35 promiles. Tika nozīmēta arī ekspertīze, lai noskaidrotu, vai vadītājs nav arī lietojis arī narkotikas. 

Neoficiāla informācija liecina, ka dzērājšoferis automašīnā ir pārvadājis arī divus nepilngadīgus bērnus, taču policija pagaidām izvairās no komentāriem.

"Tāda āža dēļ cilvēkiem tagad tik daudz… Pilna galva ar problēmām. Ārprāts, cilvēki atslābuši. Nav nekādu mēru," saka vietējais iedzīvotājs Jevgēņijs.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu