Svētdienas horoskops: 8. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 8. novembrim. 

AUNS Neskatoties uz to, ka iekšējās vēlmes tā vien tirdīs doties uz veikalu un iepriecināt sevi ar ko krāšņu, labāk nesteidzies. Astroloģiskā situācija iesaka nogaidīt, jo veiktie pirkumi var izrādīties ļoti nepārdomāti.

VĒRSIS Liec nost visu, kas kaut nedaudz atgādina darbu, un ļauj sev pilnvērtīgi atpūsties! Atejot no profesionālajām lietām, tu atgūsi ne tikai enerģijas krājumus, bet arī iemantosi citādāku skatījumu uz dzīvi.

DVĪŅI Tava rīcība var atšķirties no paustā viedokļa. Lai neradītu lieku neizpratni apkārtējos, šobrīd domas labāk paturēt pie sevis. Tāpat vēlams atbildīgāk uztvert pienākumus attiecībā uz tuviniekiem.

VĒZIS Būs daudz ko pārdomāt, tikt skaidrībā gan par attiecībām, gan darba lietās notiekošo. Varbūt garāka pastaiga gar jūru palīdzēs tev atslābināties un pieņemt pareizos lēmumus dzīves kvalitātes uzlabošanai.

LAUVA Saruna ar tuvu cilvēku var krasi mainīt viedokli par nākotnes plāniem, tavām prioritātēm. Šis brīdis lielā mērā iezīmēs garīgo izaugsmi, intelektuālo briedumu. Varbūt sāksi apzināties savu patieso sūtību.

JAUNAVA Līdz pusdienas laikam vislabprātāk laiku pavadīsi gultā kopā ar mīļoto cilvēku. Vēlāk saņemsies uzkopt māju, lai pēc tam ļautos interesantam seriālam, laba vīna baudīšanai.

SVARI Iespējams, būsi tik ļoti iedziļinājies interesantā lasāmvielā, ka nepamanīsi, kā reālā dzīve samijas kopā ar tavu iedomu pasauli. Diena veiksmīgāka Svariem, kuri saistīti ar mākslas, garīgo pasauli.

SKORPIONS Dienas pirmajā pusē garastāvoklis var būt nedaudz nomākts, jo darba nedēļas gaitā nebūs izdevies pilnībā realizēt savas ieceres. Taču jau pēcpusdienā atvasītes pratīs uzlabot tavu noskaņojumu!

STRĒLNIEKS Būtisku lomu spēlēs nevis tas, cik daudz cilvēku tev ir apkārt, bet gan fakts, ka ar kādu no viņiem tevi vieno patiesi līdzīga dzīves nostāja. Dienas gaitā vari tikt pie patiesi vērtīgām atziņām!

MEŽĀZIS Ļausi sev un atvasītēm bezrūpīgi atpūsties, darīt to, ko sirds un ģimenes budžets ļauj. Saskarsmē ar otro pusīti būsi nedaudz noslēgts, izvairīgs, taču partneris to neņems ļaunā. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

ŪDENSVĪRS Pavisam nelabprāt pakļausies apkārtējo norādēm. Tev šķitīs, ka pats vislabāk zini, ko un kad vēlies darīt. Zvaigznes saka priekšā, ka tev šobrīd patiesi labāk būtu rosīties vienatnē.

ZIVIS Dzims ambiciozas ieceres, taču tās visas nebūs realizēšanas vērtas. Tavs uzdevums ar otrās pusītes palīdzību izkristalizēt cerīgākās un aktīvāk domāt par sponsoru, atbalstītāju piesaisti.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu