VIDEO "Es mīlu tevi." UFC leģenda Andersons Silva ar nokautu tiek aizsūtīts "pensijā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē uz ne pārāk pozitīvas nots noslēdzās leģendārā Andersona Silvas karjera UFC.

Svētdienas rītā "UFC Fight Night 181" cīņu šova galvenajā duelī tikās leģendārais Andersons Silva un Juraija Hols. Cīņai bija paredzēti pieci raundi un tā norisinājās vidējā svara kategorijā (83,9 kilogrami).

Cīņa gan beigu zvanu nesagaidīja, jo ceturtajā raundā pēc veiksmīgas izvairīšanās no Silvas sitieniem lielisku kombināciju trāpīja Hols, nosūtot pretinieku nokdaunā un pabeidzot cīņu ar sitieniem parterī.

Pēc dueļa abi cīkstoņi dalījās emocionālā brīdī. Gan Hols, gan Silva viens otram pretim noliecās ceļos un pateicās par cīņu. Šādu praksi Silva, neatkarīgi no cīņas iznākuma, pielietoja teju visas karjeras gaitā un arī pēdējā cīņa UFC nebija izņēmums.

Daudzi cīkstoņi ir izteikušies, ka 45 gadus vecais Silva ir bijis viņu elks, un arī Hols pēc uzvaras pār sporta leģendu nespēja valdīt asaras: "Es tevi mīlu. Man ir ļoti, ļoti žēl." 

Pēc cīņas UFC prezidents Deina Vaits atklāja, ka Silva tika nogādāts slimnīcā un apstiprināja, ka šī bija brazīlieša pēdējā cīņa organizācijā. Tāpat Vaits pauda cerību, ka Silva cimdiņus uz naglas kārs pavisam, ne tikai UFC ietvaros, kā arī nožēloja, ka atļāva veterānam aizvadīt šo cīņu.

Silva savas karjeras laikā ir izcīnījis 34 uzvaras un piedzīvojis 11 zaudējumus, kuri lielākoties nāca brazīlieša sportista dienu norietā. Pēdējās deviņās cīņās brazīlietis ir ticis tikai pie viena panākuma un zaudējis septiņas reizes, savukārt duelis pret Niku Diazu tika pasludināts par nenotikušu, jo Silva tika pieķerts dopinga lietošanā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu