Publiskā kašķī iesaistījusies Magone un "drag queen" Amuna Davis (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, instagram/amunadavis

Realitātes šovu zvaigzne Magone Šutoviene izpelnījās skarbu kritiku pēc viņas jaunākā ieraksta sociālajos tīklos, kurā viņa vēlējās iemainīt savu haskija šķirnes kucīti pret citu suni. Uz ierakstu skarbi reaģēja arī "drag queen" Amuna Davis. 

Atgādinām, ka Magone ierakstā paziņoja, ka vēlas mainīt savu suni pret citu, jo šis suns "nerejot un nesargājot māju", tādēļ Magone vēlas kādu citu mājas sargu, kurš nebūtu jāved pie kinologa un jātrenē. 

Šāds paziņojums izraisīja pamatīgu sašutumu Magones fanu vidū. Starp tiem bija arī populārais "drag queen" un Magones ekrāna kolēģis - realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Amuna Davis

"Vienkārši briesmīgi, Magone. Kā tev nav kauns? Izturēties pret dzīvniekiem kā pret mantām. Jau pret kuro suni jūs šādi izturaties. Ne reizi pat pastaigāt neejat un pat uzmanību nepievēršat viņam. Suns vienkārši mokās pie jums.

Jums nedrīkst dot vispār dzīvniekus! Man ir pretīgi pret tādiem cilvēkiem, kuri nodara suņiem ko tādu. Atdodiet to suni kādam, kurš viņu mīlēs un būs vajadzīgs un lieciet dzīvniekus mierā.

Jo šis nu ir par daudz. Kā jūs vispār atļaujaties darīt! Nolaižat savu pakaļu uz zemes, lūdzu, un attopieties vienreiz. Šī nav pirmā reize un pirmais suns, pret kuru šādi Magone izdara," paziņoja Amuna Davis. 

Uz skarbo komentāru atbildi nepalika parādā arī pati Magone: "Beidzot maskas krīt! Tik skaisti izlikāties esam mani draugi! Paldies, es jūs arī mīlu tikpat karsti! P.S. Lūdzu, precizē, cik un kādi suņi man vēl bijuši, ja tik zinošs. Šis suns pieder vīram, man nav nekāda teikšana. Visi jautājumi pie viņa, lieciet mani mierā un skatiet katrs sevi."

Atgādinām, ka nesen Magone nonāca PVD redzeslokā un viņai tika atteikta jauna suņa adoptēšana. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu